Atopický ekzém a predĺžená materská

ivanak49
30. apr 2023

Ahojte, dcérka dostala atopický ekzém musíme mať veľa masticiek do toho každý mesiac teplotuje výsledky všetko mame dobre že není žiadna chrípka len ma vysoké teploty a ze predpokladajú ze to je z ekzému poprípade aj alergia... No o 2 meisce mi konci materská chceli sme dat predĺženie materskej po testoch ktoré nám urobia až o 3 mesiace aby sme vedeli načom sme no ze už po materskej sa to nedá.... Dcérka musí mať špeciálne oblečenie bavlnené ktoré aj veľmi veľa stojí peňazí topánky kvalitné papučky.... Preto sa chcem opýtať aké máte skúsenosti s tým podať žiadosti ci je to zbytočné alebo treba to skusit

mogaa
30. apr 2023

@ivanak49 skúsiť samozrejme môžeš, aj keď šanca že ti s touto dg predlženie schvália je minimálna....

zuzanaete
30. apr 2023

Poznam jednu rodinku, kde kvoli atopickemu ekzemu schvalili predlzeny rodicak.

luccija
30. apr 2023

@ivanak49 čo sa nedá nerozumiem?na predĺženú môžeš nastúpiť aj po roku ukončenia RD ja som tak nastupovala snáď sa to nezmenilo...
Žiadosť vyskúšaj podať, ale oni skumaju dlhodobe choroby všetky správy od lekárov za rok, dva...
Inak bežne sme mali dieťa v škôlke, ktoré sme natierali pred spánkom

bublinka1426
30. apr 2023

@ivanak49 Matersku TI NEPREDLZIA...nastupis na rodicovsky a chod sa pytat smer pediater. ale Rodicovksy je nieco ine ako materska.

elmivelmi
30. apr 2023

@mogaa s touto diagnozou ti to schvalia na 100per

elmivelmi
30. apr 2023

dak schvalia ti,atopicky ekzem patri medzi ochorenia kvoli ktorym predlzuju.

bublinka1426
30. apr 2023

MATERSKA SA NEPREDLZUJE TOTO SA VYBAVUJE K 3 ROKU ZIVOTA