Ahojte chcem se vas opytat ohladom toho vyhlasenia k OCR.Nechapem velmi 3.aj 4.bodu ci to mam vypisat...ktora uz to vypisovala z vas tak poradte.Pisem to pre manzela a neviem ako to mam spravne vypisat...za odpoved vam dakujem
Nárok na mzdu od 1.3. do 15.3., resp. do dátumu, kedy bol naposledy v práci. Iné skutočnosti - z dôvodu uzavretia škôl.
@gab1sol dakujem ti pekne ✌✌
4 doplňte text, ak nastali skutočnosti, ktoré majú vplyv na nárok na ošetrovné (napr. dieťa bolo odhlásené z predškolského zariadenia v období od.... do....)
tu som nepisala nic, kedze nenastali u mna ziadne skut. na narok osetrovne korona - cize neodhlasovala som dieta z predsk.zariadenia
Prosim vas,vedeli by ste mi aj pomoct s tym,do kedy mal byt datum v tej ziadosti o osetrovne?Ja som dala datum od 16.3.do 27.3. a v pondelok idem do prace.Prosim vas,nemalo by tam byt "do" 29.3.do nedele? Moja pracovna doba je od pondelka do piatku,dakujem za odpoved
A co sa tyka toho datumu od kedy do kedy som bola v praci?? Od 16teho som na ocr Mam tam dat od 1.3.ked to bola nedela?a zasa 15.3.tiez bola nedela.Cez vikendy nepracujem. Alebo tam dam datum do 13teho kedy som bola realne naposledy v praci??? Fakt som z toho debil
Este 2 dni a uz bude april😬🤪Od otazok podobneho typu si oddychnete/me minimlne do konca aprila🤣🤣🤣🤣