Dobry deň chcela by som sa spýtať ako si mám vybaviť predĺženie rodičovské príspevku keď že môj syn bude mat auguste 3 roky ma od malička reflux ďakujem 🙂
@annaparadi musíš predložiť správy že mu to robí problémy a prípadne berie liečbu, chodí s tým na kontroly...všetko záleží aké lekárske správy predložíš a čo v nich bude.....ak mu to ale nerobí výrazné ťažkosti že napr.pravidelne "vracia" tak šanca že to schvália je minimálna....
@mogaa áno pravidelne zvracia nedostáva ani dych on to mal keď bol Babetko a zase sa mi to vrátilo
Ja som vybavovala minuly rok a dokladala som lekarske zaznamy za poslednych 6m, odporucanie od pediatricky a od imunologa
tu je postup - https://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rod...
ja som odovzdala papiere minuly tyzden na urad a cakam na odpoved...z urady ti poslu ziadost ,ktore vyplnis ty a pediater a potrebujes aj vysetrenie nie starsie ako 6mes ..no ty budes asi potrebovat od gastro papiere,kedze ma reflux...
@annaparadi potrebujes potvrdenie od pediatricky, ze neoporuca pobyt v skolke, kvoli zdravotnemu stavu. No ci ti to prejde kvoli refluxu neviem, poznam deticky co maju o nieco horsie zdravotny stav a mamickam rodicak aj tak nepredlzili :/