Ako si privyrobiť pri MD?

2. jan 2022

Ahojte baby... Neviete poradiť ako si privyrobiť pri MD? Žiadne katalógové alebo také mi neponukajte.... Niečo Som čítala o vypĺňaní dotazníkov, ale žeby zato platili?
Ak tak napíšem vám aj ss 🙂
Ďakujeem

lenuska9999
2. jan 2022

Tie odmeny za dotazníky sú naozaj malé. Ja síce vyplnam vo voľnom čase, ale aby som si tým nejako finančné prilepsila každý mesiac to nie. Skôr na konci roka sa mi to nahromadi a ja svoje imaginarne mince za vypĺňanie dotazníkov vymením za darčekové poukážky, napr do Martinusu alebo Mallu. Samozrejme môžeš vymeniť aj za peniaze , ale nič veľké necakaj.. inak nenapísala si co vieš robiť, tak neviem ako ti ma niekto poradiť. Ak vieš jazyky môžeš doucovat, alebo chodiť niekomu upratovať ja neviem. Možno stráženie deti, ak zvládneš svoje aj cudzie naraz.. už mi nič také nenapadá. Pripadne ak ti ma kto postrazit dieťa tak si môžeš nájsť prácu na víkendy alebo pár hodín do tyzdna..

kate_cs
2. jan 2022

Ja už roky vypĺňam dotazníky, lebo ma to baví. Ale to sú minimálne odmeny, to mi raz za tri mesiace pípne tak 5€ alebo o trochu viac.

nelca0510
2. jan 2022

Napíš,.čo vieš. Je ti x diskusii o privyrobeni si,ale musíš nieco vedieť, keď nechces katalógovy predaj

wiki21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz