Prosim o radu ako poziadat o OCR? Na internete som sa toho veru vela nedocitala.... manzel nastupil v piatok na OČR so synom, papier od lekárky ma potvrdeny s piatkovym datumom, v práci to zašle v pondelok. Čo ďalej? Treba ist na socialnu poistovnu? Fakt som z toho jeleň... vsade ine informacie.. a to mu musi lekarka potom znovu potvrdit papier kedy ukoncil OČR? Ďakujem
@hettinka cize ak pracuje dolozi to do prace v pondelok a uz nemusi chodit na socialnu poistovnu? Ano tak sme chceli ze az do nedele potiahnut... a to potom musi ist zasa k detskej lekarke to potvrdit ako ukoncenie OČR v piatok alebo az pondelok?
pošli kópiu OČR do práce, potom k dr. napíše ukončenie a celé odniesť zamestnávateľovi
@petuska7792 lekarka moze ukoncenie ocr napisat aj skor - napriklad vo stvrtok napise ze koniec ocr bude v nedelu. Ak chcete koncit v pondelok, tak staci prist az v pondelok - ale ak je to uz 11.den, tak uz to nebude platena ocr (lebo ocr moze trvat aj viac ako 10 dni, ale platenych je len tych prvych 10)
@lucka_ke dakujem
@hradnapani takze v piatok moze ist manzel k lekarke ze chce ukoncit OCR k nedeli bez problemov ano? V pondelok uz bude musiet do prace 🙂
@katarinavw a to tie deti nechodili do školy resp do škôlky?
@katarinavw tak potom aké ošetrovné??? Veď o nikoho sa reálne nestaral. Ak by to boli maličké deti,o ktoré sa nevládzete postarať a nechodia do žiadneho zariadenia mali by ste nárok na 10 dní. Takto podľa mňa na nič.
Hm..najlepsie su diskusie kde niekto zmaze svoje prispevky..🙄..to potom cele dava zmysel...🤦♀️
Asi by som to zakazala.
@esme1 😂 neviem o co islo ale ocividne clovek si za tym nestoji
@petuska7792 ocr je maximálne na 10 dni. Ak nastúpil v piatok, tak mu to vyjde do ďalšej nedele a treba to potiahnuť tak, lebo ocr plati aj cez víkend.
Ak pracuje, všetko vybaví zamestnávateľ.