Ahojte.prosim vas o radu.
Syn mal 27.7.4roky a doftedy som bola na predlzenej platenej 1rok.
Dalsi rok mi neuznali a chcem sa odvolat.Ako ste postupovali .Nove nalezy nemam(dalsie budu az po kontrole v oktobri)a ten co som dala najnovsi nestacil aj ked tam mali jasne napisane znizena imunita a nevhodne davat do skolskeho kolektivu.Pisali ste aj vy nejaky prejav osobne pri odvolani?
Patrim pod zvolen .dakujem pekne za vas cas.
A v skolke ho mas na cely den teda a ako to zvlada lebo oni si to mozu overovat vacsinou iba znizena imunita nestaci
@loginexistuje v skolke byval aj pol dna aa vydrzal 3 dni.aj som ho vyradovala ale z kolektivu hlavne v chripkovej sezone.a aj cely den bol a tiez vydrzal 3 dni.skusala som aj tak aj tak.NO zrejme nestaci 🙂 .aj ked v blave vraj by som presla bez problemov.pediatricka tam ma dceru.a nerobia take caviky.
@ala76 never tomu v blave nepresli aj ludia co mali poruchu auti spektra resp na odvolanie az my sme dostali hned do sest rokov a yeraz riesime celodenneho asistenta a to je len boj
@loginexistuje dakujem.kazdopadne urad prace a skusim sa odvolat uvidime😉.zato nic nedam.pracovat aj tak musim zacat.😉len aby bolo koho k dietatu ked bude treba,asi ziadny zamestnavatel nebude tolerovat novemu zamestnancovi očrky.dakujem.
A pediatrička čo radí? ja som toto neriešila,ale nové nalezy by pomohli,čím viac tým lepšie,oni to nejako bodujú.možno aj nejaký od psychologičky..