ahojte babenky....chcem sa opýtať materska dovolenka 🙂 mi skončila 16.06...takže pokračujem v rodičovskej...dnes mi nabehli peniaze 191,5 e.....neviem myslela som si, že za tie 16 dni mi vyplatia ešte matersku...čiže z platu...neviete ako to je?...ďakujem za odpovede
a nenabehla ti tá suma náhodou za tých 16 dní-čiže za to máš tých 191€.koľko si dostávala,keď bol celý mesiac materskú?ak cca 380€,tak to bude ešte z toho.a žiadala si si na úrade práce soc.vecí a rodiny o rodičovský?
lebo rodičovský je niečo cez 194€
No mali by...ja som matersku skoncila 12 oktobra 2011 a bolo mi vyplatenych tych 12 dni a plus mi dosla aj rodicovska..ak tak si to prever este na Socialnej poistovni (aj telefonicky sa da, ja som si to tak preverovala) 😉
Ked kuknes cez internetbanking viidis, ci ti nabehli peniaze z SP alebo UPSVaR. A zalezi aj kedy si podala ziadost o rodicak ako pisu vyssie 🙂
Toto Ti nabehla ešte materská za tých 16dní a ešte Ti o pár dní príde rodičák /mne prišiel vtedy v plnej výške/ - takže ak to nezmenili, tak tento mesiac sa budeš mať super... 😀 😀 😀 😀
rodicak chodi spolu s pridavkami, takze z upsvar by ti malo prist nieco okolo 220 EUR 😀 toto bude skor ta posledna materska
rodicak je 194,70 , takze ti nabehla najskor asi ta materska za 16 dni a rodicak pride neskor ... ak si si bola podat ziadost dostatocne vcas, ak nie, pride prvy rodicak az v dalsom mesiaci ...