Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, do kedy bude vyplácaný kovidový rodičovský príspevok? Ď.
@oliver1312 A naco zakladas jednu temu za druhou s rovnakou otazkou?
Tak mne bolo povedané, že dovtedy, kým to vláda nezruší vyhlásením, tak uvidíme. Prišlo vám aj nejaké potvrdenie, že ho budú vyplácať alebo len plynule sa prešlo na pandemický?
@nafka0483 možno dúfa, že jej niekto konečne napíše, že jej ho budú vyplácať kým dieťa nedovŕši 18 rokov.....áno som sarkastická, ale pri niektorých otázkach sa fakt neviem udržať!!! Všade sa píše, že koniec vyplácania pandemických príspevkov sa viaže na ukončenie mimoriadnej situácie...neverím, že sa nájde niekto kto o tom ešte nepočul resp. o tom nečítal😖
@mismor ja už ho poberám od decembra a prešlo to automaticky, bez papiera
@alenah31 prepáčte, že som taká blbá, dnes som volala na úrad práce a tam mi nevedeli povedať...
Pekný deň vám prajem a ďakujem za veľmi poučné odpovede...človek sa už nemôže nič opýtať, aby sa tu nenašiel niekto múdry ...nie každý sleduje čo kedy naša vláda schváli či odvolá...
@alenah31 nikomu som nič neodniesla, volala som s pani a ona mi povedala, že nič netreba posielať, že sa to automaticky bude vyplácať ďalej
aký covidový RP? myslíš pandemický alebo ten jednorázový 330,- pre ľudí v hmotnej núdzi? či ten 200,- eurový o ktorom sa len hovorí a nie je schválený?