Ako ďalej po rodičovskej dovolenke?

peterfeher1975
29. jan 2024

Idem si k vám po rozumnú radu/názor. Dňa 26.6.2024 mi končí RD. Volala som do práce, že ako a kedy mam nastúpiť a bola som postavená pred hotovú vec, že mám nárok na 28dni dovolenky, ktoré si mam vyčerpať. Čiže do práce by som mala nastúpiť cca 6augusta. No lenže mi bolo povedané na filialke, že nie je isté, že sa budem mat kam vrátiť nakoľko je firma v konkurze. Ako postupovať ďalej?? Čerpať dovolenky a úrad práce na pol roka. Alebo dat predĺžený rodicak/vybaviť nevzatie dieťaťa do škôlky. Ďakujem za každú normálnu radu

janinah
30. jan 2024

Bráni ti niečo si najst prácu inde,keď ta pôvodná je neistá a dovolenku si dat preplatiť?

letfenixa
30. jan 2024

@peterfeher1975 bráni niečo umiestneniu dieťaťa do škôlky a tebe nástupu do novej práce?

domireb
30. jan 2024

Tak na tebe si este len zgustnu, ale maju preco.. Mas pol roka,posielaj životopisy hladaj robotu, akoze co ti brani? Vybavit predlzeny rd, nevzatie, to nemyslis vazne toto

mamina7070
30. jan 2024

Zamestnavatel moze nariadit cerpanie dovolenky ja by som urobila to ze sa dohdoni vycerpaj dva dni dovolenky vezmi polrocnu podporu a medzitym si hladaj nieco nove
ine nespekuluj nema to zmysel

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pe_mi
30. jan 2024

@peterfeher1975 vybaviť nevzatie dieťaťa do škôlky?aj to už sa dá?ja odpadnem 🤷

peterfeher1975
autor
30. jan 2024

@janinah nechcú preplatiť dovolenku, musím ju vyčerpať

peterfeher1975