Aké máte koničky počas materskej?

evica17
27. dec 2021

Ake konicky mate na materskej ? Ucite sa nieco, vyrabate ? Hladam inspiracie

mauduska
27. dec 2021

Moja krstná mama maľuje omaľovánky pre dospelých, kreslí deťom obrazy do izby (rôzne postavičky odkresľuje z internetu) alebo sa inak kreatívne vyžíva takýmto spôsobom, napr. keď pečie linecké tak niekoľko vyzdobí tak, že je to napr. pepa pig, lebo jej dcére má rada pepa pig. :D

vitriolka
27. dec 2021

chcem sa ucit hackovat (ale to uz asi rok odkladam, nie je cas, resp vzdy ked zacnem, krpate sa zobudi). alebo sa ucim cudzi jazyk, citam knihy, chodim do prirody, vzdelavam sa, aby som po RD nebola uplne vytreta v praci.

evica17
autor
27. dec 2021

@vitriolka no umna je to s tym hackovanim tak ze zacnem anejde to, tak to nacas vzdam a zas zacnem,ked najdem.nieco pekne na nete.
A tiez citam knihy, ale chcela by som daky iny konicek a rozmyslam co. Kedze doteraz som poveceroch aj pracovala z domu .

evica17
autor
27. dec 2021

@mauduska s tym malovanim.to znie fajn. Vyskusam.
Ale pecenie, varenie je zaujimave, len to je konicek kde ak mas komu tak fajn, ak nie tak potom co s tym (moja svokra ma iba toto ako konicek a teraz nema komu a nudi sa doma )

vanda323
27. dec 2021

@evica17 Spanie, je môj koníček 🤗🤗👍😄😄😄

miselar
27. dec 2021

@evica17 ja maľujem podľa čísla obrazy strašny relax úplne ma to ukľudní 😊

luccija
27. dec 2021

@miselar ja som v lete lepila to diamantové maľovanie strašne ma to ukludnovalo

miselar
27. dec 2021

@luccija to nepoznám ale keď robím tento obraz mrknem čo to je 😊.Ježiško mi priniesol šijací stroj takže aj ti mám v pláne niečo šiť len ešte neviem čo 😬😊

janula12345
27. dec 2021

@evica17 ja iba, ze mna tato tema celkom pobavila 😁😁 som si spomenula, ako som sa chcela naucit hackovat, dalsi cudzi jazyk.. a pocas RD mozno aj dalsiu VS 🤣🤣🤣🤣 ... Realita bola, ze som ostala v soku, ledva som sa raz do tyzdna ozmyvala, spala som asi 3x po hodine a pol... a nechapala, ze ked toto zaziva kazda zena, ako si moze dobrovolne este urobit druhe.. 🙈😳

damiana1992
27. dec 2021

Ja sa venujem výrobe kozmetiky

c_est_la_vie
28. dec 2021

Ja pracujem ( mam rada svoju pracu), cvicim jogu.

majlo1234
28. dec 2021

@janula12345 uplne sa stotoznujem😀

zoja1234
29. dec 2021

@miselar a ostatné žienky ktoré píšete čo všetko viete robiť popri dieťati- povedzte ako to robíte prosím vás? Mám jedno 2m dieťa, po nakrmeni ak zaspí, tak len na 40minit cca, potom musím byť pri ňom nonstop, nosič/šatka/ležadlo/hraci koberček nula bodov. Doteraz chodím von v plastenke na hory, čo som si zatiaľ nebola schopna objednať zimný kabát online, malý mrnci kazdu chvíľu, všetko pustam z ruky.. Som rada keď viem umyť riady a aspoň základny poriadok mať doma, nie ti ešte koníčky... Či príde to neskôr s bude lepšie spať? Lebo zatiaľ som hotová, zatiaľ božechráň druhé dieťa, cez deň skacem a večer padám na hubu :(

pstrap
29. dec 2021

@evica17 Ja som tiež mala všelijaké plány. Prvé 4mesiace som bola rada, keď som pospala dlhšie ako 2hod. Potom som začala priberať, lebo som dopĺňala energiu jedlom. Katastrofa. Každopádne, ambície som mala, že sa naučím hrať na klavíri, budem šiť, čítať knihy, učiť sa nový jazyk. Lenže my nemáme ani jedných rodičov v mieste bydliska, takže ukradnúť si potrebný čas na hobby je vzácne. Malý už má 2,5r., vie sa aj sám prehrať, ale nie na dlho, a večer už bývam taká unavená, že už sa mi nič nechce, maximálne pozrieť aspoň nejaký film v angličtine, keď zaspí, nech úplne nevypadnem z cviku..

thealienka
29. dec 2021

@zoja1234 kamaratka ma 2 deti, prvy plakaval 18h denne a aj teraz s nim 2r maju co robit. A narodila sa jej malinka, iba spinka, sice kupanie, krmenie zaberie cas, ale neda sa to porovnat.

katus226
29. dec 2021

Mala som plany, ale zial clovek mieni, zivot meni 😞 kym sa dalo, po prvej materskej az do zaciatku druhej som pracovala na skrateny uvazok z domu, padala som na hubu. Synceka nebolo lahke ustrazit (DA), dnes je to o kus lepsie, ale pri dvoch som uz nemala cas vobec na nic. Dcerke sa objavila tazka epi, lieky nezaberaju, od leta som s nou stravila viac casu v nemocnici ako doma. Hackovanim som sa drzala pri zmysloch aspon tam. Teraz som rada, ked si v noci 3-4 hod pospim, zvysok musim nejako fungovať. S planmi na navrat do prace a s rozbehnutim svojich veci som sa v duchu rozlucila.

iva1234
29. dec 2021

@evica17 ja som zacala sit, najskor pre malu, potom pre kamosky a casom aj na predaj, ale teda pri malej ked uz to bolo na predaj tak to uz nebola taka brnkacka, clovek sa viac snazi aby bolo vsetko tip top, trva to dlhsie, aj som bola nervozna ked sa mi nedarilo a nestihala som, potom som sa pristihla, ze vrcim na malu, ze ma nenecha robit tak som to zase zbalila a uz iba sem tam cosi pre nu usijem.

snezienkaaa82
29. dec 2021

Začala som si robiť vš

klaudinkad
29. dec 2021

@evica17 2 roky som sa nevenovala absolútne ničomu, pred časom som začala maľovať akvarelom. Sú to len také amatérske kresbičky, ale super na vypnutie hlavy. Teraz sa tomu nevenujem skoro vôbec pre nedostatok času, ale vyrobila som tak napríklad vianočné pohľadnice pre rodinu a známych.

klaudinkad
29. dec 2021

@zoja1234 bude to lepšie, u nás to ale trvalo veľmi dlho, a stále to nie je ideál, dcéra má 2 roky, nezahrá sa sama, ale aspoň cez deň pospí aj 2 hodiny, tak využívam hlavne ten čas, ak mám energiu, na varenie, upratovanie, koníčky.. Druhé je na ceste, takže 🤷‍♀️🤦‍♀️😀

nikayla
29. dec 2021

My mame tri malé deti, som na RD, cez zimu chodím do práce a popri tom hackujem aj na zákazku, oprasujem nemčinu a angličtinu a začala som so španielčinu. Po sviatkoch opäť začnem cvičiť 😁 A milión veci by som chcela, ale zlenivela som 🤷‍♀️

zoja1234
29. dec 2021

@nikayla uf, a má tvoj deň 24 hodín alebo 48? 😂😂

nikayla
29. dec 2021

@zoja1234 no veru, niekedy sa ani nenazdam a je čas spánku a ja ešte toľko plánov na večer 😁 Chcela som začať s bezkovanim, to mi príde fajn koníček na zimu, ale uz časovo nevydáva 🤔

mamina87
29. dec 2021

Krásny dník ...zaujímavá téma 😁 ja mám doma 5 deti ...no každý druhý týždeň len 3 ...totiž ja mám s predchádzajúceho vzťahu 2 a aj manžel má 2 a spoločného chlapčeka 😁 plus ležiaca babka ...o ktoru sa staráme 😊 ale mňa baví veľa veci 😂 maľovanie podľa čísel ...puzzle ...čítam knihy ....jednu čítam už fest dlho 🤣 ale čítam ....a hlavne pečiem zákusky a aj torty ...aj pre známych 😊

sasesoe
29. dec 2021

@evica17 ucim sa nemcinu, predtym anglictinu. Velmi ma to chytilo. Popri detoch potrebujem nejaku "intelektualnu" cinnost

evica17
autor
29. dec 2021

@iva1234 presne to, ze ja som doteraz pracovala, bolo to fajn, len po veceroch som pracovala a dakedy ked boli terminy tak cez den som bola unavena a tiez uvrcana na maleho, alebo som sa nevladala venovat. Tak.tiez somto nateraz nechala tak. A chyba mi daco robit po veceroch, len tak pre seba, pre radost...

@miselar wau, tak toto ma zaujalo. Toto by sq mi pacilo, uz wom kukala na netw a aj objednala. Mna tie rucne prace nebavia, ale taketo malovanie vyzera byt fajne

ailiba
29. dec 2021

@miselar to je krásne, aj ja som dostal také 2 obrazy... Bohužiaľ na mojej materskej na to nemám čas.

miskajulo
29. dec 2021

Ja som si našla ako koníčka koníčka 🐎. Začala som sa učiť jazdiť na koni a prekvapilo ma koľko veľa jazdeckých klubov a milovníkov koní je.

era777
29. dec 2021

@evica17 ja som sa zacala venovat medovnikom 😂 a dorabam aj dalsiu VŠ, niekedy sa to da inokedy nie, ale snazim sa najst si vzdy chvilku casu, aj ked nie vzdy to ide. Relax je to, ale fajn, pre mna. Teraz som robila mikulasske aj vianocne objednavky, a velmi som sa tesila aj z eura navyse, pritom to nepotrebujeme, ale potesilo skoro ako vyplata v praci 😂 ten pocit, ze nieco robim, co ma aj vysledok ...samozrejme to ma aj starostlivost o dieta, ale urcite kazda jedna viete ako to myslim 😉 hackovala som pred materskou a to ma uz nejako netaha teraz . Medovniky ma bavia a uz sa chystam na Valentinske pomaly 😁

era777
29. dec 2021