Ahojte. V decembri bude mať syn 3 roky. Momentálne som na RD (pracovný pomer trvá, mám zmluvu na dobu neurčitú). Chceme druhé dieťa. Nepodarí sa mi porodiť (keďže ešte nie som tehotná) do decembra, takže reťazovy nebude. Aké mám možnosti po RD? Ja dúfam, že sa mi podarí otehotnieť v najbližších mesiacoch... Tak by som rodila budúci rok .... Ako pokryť tých pár mesiacov po ukončení RD a pred pôrodom (nastúpom na MD)? PN? Čerpať dovolenku? Pracujem v školstve, tak vedenie by nebolo nadšene, keby som išla na 3-4 mesiace učiť, a potom zas na materskú .... Prosím, poraďte mi....ďakujem.
@kacenka205 tak sa daj na PN. Moja suseda sa tak mala vrátiť do roboty,ale že dieťa bude choré (lebo v škôlke). Tak je doma už trištvrte roka na PN :D
@kacenka205 pokiaľ bude všetko ôk do prace, ak by si mala problémy a bola na rizikovom tak PN.
Za tri roky sa vam nazbierala dovolenka ca 60dni však? To sú tri mesiace od decembra… ak budete tehotná ste v ochrannej lehote. Prepustiť vas nemôžu. Potom by som sa len dohodla s doktorom ze nastupim na materskú co najskor. Všetko zalezi kedy otehotniete. PN som v živote nevyužila. Zavolala by som na vašom mieste na socialku, ci to ovplyvní materskú. Alebo kniha od Mihala je super. Nam pomohla 🙂
@sandra19901990 Dovolenka je len cez MD, cez RD nie... cize neviem, kde by zobrala 60 dní.
@kris_y Ano, zisťujem ze som žila v omyle 😂 🤦♀️ Dakujem za upozornenie
@kacenka205 PN nemá vplyv na materské, keďže toto obdobie je z výpočtu vylúčené
@kacenka205 no hlavne sa s tým nechval, ze pracujete na ďalšom babatku. Najma nie pred "kamaratkami" kolegyňami v návale eufórie. Nerobíš pri pase, do prace nastúpiť mozes aj pripadne tehotná, potom das potvrdenie o tehotenstve a bude. Kde je problém? Vedenie ta zaujímať vonkoncom nemusi ..
Nástup normálne do prace a uvidíš, ono môže sa zadarit hneď a môže to trvať aj rok dva... A toľko dovolenky asi nemáš.