Ahojte, len zo zaujimavosti sa pytam aby som vedela.. 30.8 mi konci materska a od 31.8 uz som na rodičovskom. To mi nasledujuci mesiac pride len čiastka rodičaku za ten jeden deň? Neviete ? Ďakujem 😊
@mariet24 wau tak to ma potesilo😂 dakujem
Hej hej, vychytala si…ja som si to zle kukla a na rd som nastúpila presne 1.1…stačilo by mi ísť o deň skôr na materskú a mala by som aspoň jeden mesiac ,,vyhraté” 😁
@riyadh akože prečo by sa vyhadzovali milióny do vzduchu? Ty nemáš deti? Nepoberala si na ne materskú a rodáčak? Veď len dostane to, čo (takmer) každá matka. Jednoducho je to tak, že rd dostaneš aj za jeden deň. Myslím že tie milióny sú niekde úplne inde ako v rd…
@sim_simonka vsak Toto, takmer kazda, plus temy ako zarabam minimalku ale chcem poberat najvyssiu podporu matersku otras.. Atc tych tem je tu dost.. Ze kde ide cast penazi zo statneho rozpoctu..
@riyadh takmer každá? Nemyslím si. Ja sama za seba napríklad tvrdím že odvádzam tomuto štátu dosť vysoké dane a takto mám aspoň pocit že sa mi to trochu vráti. A potom zasa len budem odvádzať dane až do dôchodku. Dopraj a bude ti dopriate. Skôr ma trápia platy politikov za to nič čo robia. To je vyhadzovanie miliónov…a to oni ani tie dane neplatia tak ako by mali…
Rodičovský sa nepočíta na dni, príde cely