Vie mi niekto vysvetlit, ze na zaklade coho budu od juna vyplacat 450 eur pre skolkarov? Staci, ked dam dieta do skolky na 4 hodiny a bude mi na ucet chodit 450 eur kazdy mesiac?
@mimka1402 Uz sa to tu riesilo?
načo a začo chceš 450 Eur?
Bol to navrh z januara, nic sa neschvalilo
@sasa1310 To som ja nevymyslela. Od 1 junama byt 450 eur prispevok pre skolkara. Len neviem pravidla.
Nič nedostaneš 🤣🤣🤣 iba ze ak pôjdeš pracovať 🤣
a odkiaľ vieš, že má byť taký príspevok? Však pri každom príspevku sú pravidlá 😀
@klarissa25 Vsak po rodicovskej pojdem pracovat. Preto ma zaujima ci k platu este 450 eur mi pride na ucet
Nič také neexistuje.
Nie. Nepríde 🤣🤦♀️
Nič nepríde, nič nedostaneš..... Taký príspevok neexistuje. Našťastie.....
Nechcu takto prinutit osadnikov davat deti do skolok ? Bo zadarmo oni urcite davat do skolky nebudu. Samozrejme, ako vzdy, cest vynimkam.
Nie autorka, ale to ze vytlacis dieťa z maternice ťa neopravňuje vyciciavat štát rôznymi od.bmi do dospelosti dieťaťa. Buď pracuj, alebo dieťa daj do škôlky. Ale každá by tu chcela odložiť dieťa a mať za to peniaze. "Milujem" tieto skvelé matky.
Jasne, tento stat je taky bohaty, ze kazdemu skolkarovi prispeje mesacne 450€.
@mimka1402 Tvoja inteligencia je pod priemerom takze je vtipne ked o mojej inteligencii pises 😃🙂.
Ojojoj. Takto anonymné o inteligencii ? Keď už tak sa aspoň nehanbím za to co sa pýtam ty "inteligencia"
Autorka zmazať správu kde sa snažíš ma zhodiť, aby celý kontext správ vyznel inak. Zas a znova ukazuje o tebe...😂
@klarissa25 Vtipné je, že zmaže správu kde sa snažila byť vtipná. Aj pod anonymom sa musí riadne hanbiť za seba, čo píše.😀 Ale vidím, že asi admin zauradoval. Tak teda chválim.😀
@zuzanaete No tomu ver, že jachta s moetom. 😁
Bože zas....