Dobry den mam otazku v oktobri mali dostat deti do 18 rokov 100 pridavky..mozno hlupa otazka ale aj ked uz ma po 18ke ale nema este 19 aj tak dostane alebo uz nie 19 bude mat vo februari
Zas pekna spravodlivost och
je to pre deti do 18 rokov, 18 ročný si už môže zarobiť aj brigadou napríklad.... za dalšie vždy bude niekto nespokojný....
Tak ano ale je to nefer..pokym je dieta skolopovinne mohli dat zas sa nabalia taki co maju napr 5 a viac deti ale dobre no sme na sk
no ano maš pravdu, tí v osadach čo maju po 10 deti budu ruka hore....
@klarissa25 no a deti hole bose
ja som dnes niekde videla, ze dostanu vsetci co maju do 18rokov vratane .....iba od dovrsenia 19rokov uz nedostanu
Co je na tom zas nespravodlive a nefer? Je urcena hranica, ak do nejnespadas, narok nemas. Keby bolo ze este aj 19 a tvoje dieta by malo 20, tak zas by to bolo nefer?
A ze sa nabalia taki, co maju 5 deti? Ved aj ty maj 5 deti do 18 rokov a nabalis sa rovnako.
Co je nefer?? Su jasne podmienky. Keby to bolo do 20 rokov a tvoje dieyta by malo 21, zas by ti to pripadalo nefer. Nic v zivote nie je fer. To si fakt zdeptana kvoli 100e?
@nafka0483 jeej, naraz sme napisali skoeo to iste...
Vy co sa ozyvate isto dostanete...aj on chodi este do skoly aj on potrebuje takze ano je to nefer
Ja sa ozyvam a isto nedostanem, moje babo sa este nenarodilo ;)
Ten prispevok je urceny do 18 rokov, nie dokedy chodi do skoly. Ak by bolo ze kym chodi do skoly a vas by vynechali, tak ano, je to nefer. Ale takto nie.
@nafka0483 ked uvidite osadnikov ako si z posty odnasa dobrych par stovak potom si spomente ok 😉
Tvoje dieťa Má 18 rokov, môže si už zarábať aj samé, okrem toho má dvoch rodičov. A kto nemá na deti, tak nech si ich nerobí. Nie potom vyplakávať na fóre. Toto su presne Ficovolici,co naletia vsetkym slubom, ze zadarmo.
Osadníkom moja nemáš čo závidieť, alebo si choď skúsiť žiť ich život na jednu noc žiadne WC-ko žiadna teplá sprcha žiadne teplo nech sa páči....potom im môžeš závidieť....
Nech si zdvihne zadok a ide robiť.
@stanulienkat dávno nemáš skilopoviine dieťa, pokiaľ viem, 18 ročný si vie ist co to zarobiť a ta 100vecka by sa mu mohla podariť, ak vám chýba. V AT konci septembrový príspevok pre deti od 6 rokov 15 narodeninami a bepocula som ešte nikoho sa sťažovať. Prečo sa vkuse na niečo ľudia sťažujete. Véd posli juniora/ku na brigádu, to dá, dali iní, da aj tvoje a večer sa môžete s kamoškami dohadovať nad nespravodlivosťou🤣😉
@sasa1983 nak zdvihnu zadky aj ti co nikde nerobia a len tak si vezmu od statu peniaze keby aspon kupia tym detom fakt ale tie chudence nemaju ani co do ust stoja pred obchodmi a zobru na jedlo..ale to sme tu zas rozputali nekonecnu temu kaslat nato..ved nam pracujucim netreba nic
Ja sa ozývam a nedostaneme, keďže naše dieťa ma 1.5r 😂.
Tvoje ma viac ako 18, pokiaľ nie je nejak chorý, ztp a pod, čo mu bráni nájsť si brigádu a popri skole si razobiť viac ako jednorazový príspevok 100e?
@maciatkolulu to asi nie mne...
@stanulienkat nie, prepaaaaac🙏
Ale v 18 už nemá povinnú školskú dochádzku
Nechápem, čo riešiš druhých, nestaraj sa, nie je to tvoja vec a ani nič nevyriešis. Je to tak dane a? To ta tak zere závisť? Ja mam niekedy pocit, že ženské by kvôli dávam boli schopné skôr rodiť, alebo prenášať.... 🤣🤣🤣
Sama si si odpovedala. Do 18r.