Kto je najlepsi zubny chirurg v meste?
Treba mi trhat zub mudrosti…
@emma9796 ano, sú drahí, ale stojí to tie peniaze, ten prístup celeho personálu je úžasný, ja ľutujem, ze som k nim nezacala chodit skôr, mam zuby v hroznom stave, nie vlastnou vinou, ale predchádzajúci zubár len platal, robil ako vedel
Za extrakciu som platila 140€, záleží na tom , ci je nejaka komplikacia alebo nie , u mna zial bola, tak to bolo drahšie
@emma9796 ja som sa tiez bala, pretože pred dvoma rokmi mi trhal zub ešte predchádzajúci zubár a bol to masaker aj trhanie aj hojenie, mesiac som bola opuchnuta a ubolena. Teraz to bolo oproti toho nič, za tri dni som nevedela , ze som bola na zakroku, po tyzdni mi vybral stehy a uz je všetko ok, netreba sa báť, fakt si davaju záležať na svojej práci , ak mate na to prostriedky, tak sa nebojte a kontaktujte ich, budem drzat palce
@emma9796 no ja som mala ranu zašitú, sice bolesti som nemala , ale cca tyzden som jedla len kasovite jedlá, potom pomaly som zacala jesť normálne, ale všetko sim si krajala na male kúsky, lebo som nevedela otvoriť ústa poriadne, po dvoch týždňoch asi uz som jedla normálne, ale zula som na druhej strane ešte mesiac
@emma9796 jednoznačne Dr.Jurkemik, osobna skúsenost, uzasny profesionálny aj osobný pristup , som mesiac po komplikovanej extrakcii osmičky, ziadne komplikacie po zákroku, hojenie rany takmer bez bolesti, vecer po zakroku mi pan doktor osobne telefonoval, ako sa citim, takze za mna jedine on