Zubár v Rimavskej Sobote

10. okt 2024

Ahojte poradíte mi zubára ktorý berie nových pacientov tu v rs? A najlepšie aj deti 4 ročne , len prosím rs clinic a microdent nie ďakujem

mirka2418
10. okt 2024

akurát som išla písať, že microDent 🙂 a oni prečo nie ? aj ja tam chodím

celka12
10. okt 2024

@mirka2418 asi preto, ze pre niekoho môžu byť finančne nedostupní , ale za mna najlepšia voľba
Inak ja som obvolala asi 5 inych zubárov a neberú novych pacientov

mirka2418
10. okt 2024

@celka12 jedine ak kvôli cene, ale to bolo jedno z najlepších mojich rozhodnutí, že som odišla od môjho zubára v LC a išla tam a teda ja som tam absolvovala už všetko možné, hlavne implantáty, ktoré v LC ani nikto nerobí, ja som veľmi spokojná a všade ich odporúčam ❤ už som nahovorila aj kamošky, muža aj syna a všetci si pochvaľujú, dokonca aj s vnukom som tam bola 🙂

celka12
10. okt 2024

@mirka2418 nápodobne aj ja, oprava všetkého, čo bolo zle urobené predtým, chirurgicka extrakcia osmičky, teraz ma čaká nasadenie koruniek, je to ekonomicky náročné, ale zuby budem ešte par rokov potrebovať, tiez dcéra si nevie vynachváliť

mirka2418
10. okt 2024

@celka12 veru tak, mne sa pod horným mostíkom, čo mi robil ešte predošlý zubár tak všetky pokazili, že sa nedali zachrániť, tak mi horné museli vytrhať a mám tam 6 implantátov a na nich zirkónový mostík, aj dole mi robili zo 3 implantáty, tiež mi doktor trhal osmičku dolnú a super zachvíľu bola vonku, ja som fakt veľmi spokojná, len mám v ústach také dobré auto a muž tiež 😂 ale neľutujeme

celka12
10. okt 2024

@mirka2418 presne aj ja som to prirovnala k cene auta😅, ale stojí to tie peniaze, pristup neskutočný a starostlivosť perfektná, moja extrakcia osmičky bola komplikovaná, ale takmer bez bolesti, aj hojenie bez problémov

mirka2418
10. okt 2024

@celka12 a ešte je s doktorom aj sranda 😀

autor
11. okt 2024

Áno žienky lebo sú drahý, viete mi povedať koľko by vyšla nová plomba stará mi vypadla 🙈 a taká vstupná prehliadka pre dieťa

celka12
11. okt 2024

https://microdent.sk/cennik/ tu maju cennik, vstupná prehliadka je zdarma 🙂
Plomba podľa zuba, plôšok

frzeiovn
11. okt 2024

@celka12
Ahoj, akým spôsobom ti robia tie korunky? Myslím ako brali odtlačky alebo skenovali, a ako ste vyberali farbu a tak... Ja tam mám ísť 21.10. na výmenu korunky, lebo v LC to zbabrali, aj farba zlá aj tvar... už som na nervy z toho, pol roka riešim jeden zub...
Ďakujem pekne.

frzeiovn
11. okt 2024

Dajte prosím nejaké fotky zúbkov z microdentu, komu robili korunky alebo implantáty....
Veľká vďaka, mám tam ísť do Microdent....

frzeiovn
11. okt 2024

RS clinic nikdy viac, 10 x sedení a dokazený zub....

frzeiovn
11. okt 2024

@mirka2418
Ahoj, prosím ťa ako dlho to trvalo, kým si mala hotový implantát od začiatku? Si spokojná?
Ja mám ísť na výmenu korunky, veľmi sa bojím, lebo som už bola na dvoch klinikách a nevedia jeden zub urobiť, ale toto si pochvaľujú...Aj farbu ste dobre vybrali?

frzeiovn
11. okt 2024

@mirka2418
Ahoj, prosím ťa, si spokojná s Microdent, mám tam ísť, už všetkým vypisujem, ako ste vybrali farbu, odtlačky a tak, si spokojná, lebo ja mám meniť prednú 1, v LC to zbabrali aj v RS clinic bieda....

celka12
11. okt 2024

@frzeiovn zatial mi korunky nerobili, prave som bola na konzultácii ohladne ďalšieho postupu, od juna doteraz mi opravovali všetko, co bolo zlé , potom extrakcia osmičky, este ma caka oprava jedneho zuba, na ktorý bude prichytený mostík a potom pôjdeme na korunky, v novembri, ak budem chciet, všetky mi urobia v jeden deň, prípadne jeden den zbrusia zuby a na druhý nasadia korunky. Spokojnost so službami maximálna.
Farbu koruniek prisposobia odtienu vlastnych zubov. Inak na FB stranke maju fotky urobenych koruniek pred aj po.

frzeiovn
11. okt 2024

@celka12
Ďakujem a nevieš akým spôsobom ich robia, že za jeden deň?

celka12
11. okt 2024

@frzeiovn ak som dobre pochopila, tak zbrusia, oskenuju, poslu do laboratória , technik vymodeluje, ty počkáš , kym to spravia, prídeš a nasadia, pripadne na druhý deň

frzeiovn
11. okt 2024

@celka12
No to som teda zvedavá, lebo už som v dvoch klinikách zaplatila za zirkónovú korunku ale zle to spravili, ale tam to neskenovali, tam brali klasické odtlačky a farbu tiež dali zlú, mám to tak došeda, hrozné a tým, že je to predný zub mi na tom záleží....

celka12
11. okt 2024

@frzeiovn tak mozno tiez bude treba odtlačky, to sa uvidi podľa potreby, aj mne budú všetky predné robit, hore 4 a dole 3, tak dúfam, že to bude dobré, zatial co viem, boli všetci spokojní, aj jeden môj znamy zubár z Bratislavy hovoril, ze tu jedine k nim by isiel. Neboj, bude dobré, hoci chápem, ze po zlej skúsenosti už sa bojis, ako to dopadne

frzeiovn
11. okt 2024

@celka12
No presne tak, lebo ja som chodila do RS clinic, tam zle urobili aj na 2x, potom zle aj v LC, tak som toto našla, že aj keď už zaplatím viac, ale za tie nervy čo ja mám za pol roka mi to nestojí...

celka12
11. okt 2024

@frzeiovn budem držať palce, nech si spokojná

mirka2418
11. okt 2024

@frzeiovn spokojná som veľmi 🙂 ja mám 6 inplantatov hore a na tom zirkonovy mostík 12 zubov a dole na ľavej strane mám 3 a na pravej dole 1 implantát 🙂 hore mi v júli vytrhali zuby až na 1 sedmičku, zasili a vyrobili dočasnú zubnú najradu( to som pretrpela, nič pre mňa 😂), potom v októbri mi implantoval 6 srobov, znova zašil a zatiaľ som na tom mohla tu náhradu nosiť a potom niekedy koncom januára mi dali vhojovacie valčeky a asi za týždeň alebo tak nejako mi už dávali mostík, najskôr vyrobili dočasný, aby som povedala, čo mi vadí, potom druhy a až tak zirkonovy, dolné implantáty úplne inak, 3 mi implantoval naraz a hneď do hodinky mi vyrobili ( majú taký stroj cerec) dočasne korunky, ktoré mi asi za 2 mesiace vymenili za zirkonove, ten mostík horný vyrábal technik a tie korunky dolné ten stroj, farbu netuším, to oni vidia, ale som technikovi iba povedala, že nechcem veľmi biele, lebo dolné mám ešte predné svoje, aby nebol veľký rozdiel 🙂 ale s Tebou budú isto vyberať farbu aby napasovali k druhej jednotke a k ostatným zubom a ešte na horný mostík riadne otlačky mi robili a dole už takým ručným skenerom len

frzeiovn
11. okt 2024

@mirka2418
Dakujem. Super. Dufam ze to uz bude ok lebo ja mam vsetky svoje zuby len tento predny som chcela vymenit a za pol roka nervov. Uz by som mala aj ja za tu dobu implantat😂 ale chvalia tu kliniku vsetci...

frzeiovn
14. okt 2024

@mirka2418
Ahoj Mirka, prepáč, ešte by som sa chcela opýtať, či tie implantáty máš kovové nad ďasnom alebo biele, či ti ten zirkón nepresvitá....???
Ďakujem pekne.