Ahojte poradíte mi zubára ktorý berie nových pacientov tu v rs? A najlepšie aj deti 4 ročne , len prosím rs clinic a microdent nie ďakujem
@celka12 jedine ak kvôli cene, ale to bolo jedno z najlepších mojich rozhodnutí, že som odišla od môjho zubára v LC a išla tam a teda ja som tam absolvovala už všetko možné, hlavne implantáty, ktoré v LC ani nikto nerobí, ja som veľmi spokojná a všade ich odporúčam ❤ už som nahovorila aj kamošky, muža aj syna a všetci si pochvaľujú, dokonca aj s vnukom som tam bola 🙂
@celka12 veru tak, mne sa pod horným mostíkom, čo mi robil ešte predošlý zubár tak všetky pokazili, že sa nedali zachrániť, tak mi horné museli vytrhať a mám tam 6 implantátov a na nich zirkónový mostík, aj dole mi robili zo 3 implantáty, tiež mi doktor trhal osmičku dolnú a super zachvíľu bola vonku, ja som fakt veľmi spokojná, len mám v ústach také dobré auto a muž tiež 😂 ale neľutujeme
Áno žienky lebo sú drahý, viete mi povedať koľko by vyšla nová plomba stará mi vypadla 🙈 a taká vstupná prehliadka pre dieťa
https://microdent.sk/cennik/ tu maju cennik, vstupná prehliadka je zdarma 🙂
Plomba podľa zuba, plôšok
@celka12
Ahoj, akým spôsobom ti robia tie korunky? Myslím ako brali odtlačky alebo skenovali, a ako ste vyberali farbu a tak... Ja tam mám ísť 21.10. na výmenu korunky, lebo v LC to zbabrali, aj farba zlá aj tvar... už som na nervy z toho, pol roka riešim jeden zub...
Ďakujem pekne.
Dajte prosím nejaké fotky zúbkov z microdentu, komu robili korunky alebo implantáty....
Veľká vďaka, mám tam ísť do Microdent....
RS clinic nikdy viac, 10 x sedení a dokazený zub....
@frzeiovn zatial mi korunky nerobili, prave som bola na konzultácii ohladne ďalšieho postupu, od juna doteraz mi opravovali všetko, co bolo zlé , potom extrakcia osmičky, este ma caka oprava jedneho zuba, na ktorý bude prichytený mostík a potom pôjdeme na korunky, v novembri, ak budem chciet, všetky mi urobia v jeden deň, prípadne jeden den zbrusia zuby a na druhý nasadia korunky. Spokojnost so službami maximálna.
Farbu koruniek prisposobia odtienu vlastnych zubov. Inak na FB stranke maju fotky urobenych koruniek pred aj po.
@frzeiovn tak mozno tiez bude treba odtlačky, to sa uvidi podľa potreby, aj mne budú všetky predné robit, hore 4 a dole 3, tak dúfam, že to bude dobré, zatial co viem, boli všetci spokojní, aj jeden môj znamy zubár z Bratislavy hovoril, ze tu jedine k nim by isiel. Neboj, bude dobré, hoci chápem, ze po zlej skúsenosti už sa bojis, ako to dopadne
@frzeiovn spokojná som veľmi 🙂 ja mám 6 inplantatov hore a na tom zirkonovy mostík 12 zubov a dole na ľavej strane mám 3 a na pravej dole 1 implantát 🙂 hore mi v júli vytrhali zuby až na 1 sedmičku, zasili a vyrobili dočasnú zubnú najradu( to som pretrpela, nič pre mňa 😂), potom v októbri mi implantoval 6 srobov, znova zašil a zatiaľ som na tom mohla tu náhradu nosiť a potom niekedy koncom januára mi dali vhojovacie valčeky a asi za týždeň alebo tak nejako mi už dávali mostík, najskôr vyrobili dočasný, aby som povedala, čo mi vadí, potom druhy a až tak zirkonovy, dolné implantáty úplne inak, 3 mi implantoval naraz a hneď do hodinky mi vyrobili ( majú taký stroj cerec) dočasne korunky, ktoré mi asi za 2 mesiace vymenili za zirkonove, ten mostík horný vyrábal technik a tie korunky dolné ten stroj, farbu netuším, to oni vidia, ale som technikovi iba povedala, že nechcem veľmi biele, lebo dolné mám ešte predné svoje, aby nebol veľký rozdiel 🙂 ale s Tebou budú isto vyberať farbu aby napasovali k druhej jednotke a k ostatným zubom a ešte na horný mostík riadne otlačky mi robili a dole už takým ručným skenerom len
akurát som išla písať, že microDent 🙂 a oni prečo nie ? aj ja tam chodím