Oplatí sa navštíviť liečiteľku Galinu Krasnokutsku?

22. júl 2023

Dobrý den, mate niekto skúsenosti s liečiteľkou Galinou Krasnokutskou? Tvrdí ze ma schopnosť liečiť cloveka, ale moc na take neverim, no mam veľa zdravotnych problémov,
ci sa mi oplati vôbec nechat u nej plno peňazí .

motolica
22. júl 2023

Ja som bola u nej ak teda myslíš tu z Rimavskej Soboty,dobrovoľne nasilu,známa nemohla a ukecala ma,že nech neprepadne termín 😅 no tak ti poviem ,ja som jej 3/4 veci nerozumela,rozpráva mega rýchlo po ruskoslovensky. Je to vystudovana lekárka,teda tak mi povedala, ale od nejakého času odišla zo zdravotníctva.. Pobolievalo ma brucho,ale nič mi nenašla ,povedala,ze som zdrava,ale napravila mi chrbát, čo teda vyzerá,že vie... povykrucala ma riadne 😃 a teda ona dáva/ponúka aj lieky alebo teda doplnky nejake. Za ten čas čo som tam čakala mala tam veľa ľudí a boli tam aj takí,čo chodia pravidelne a že im pomohla 🤷🤷

autor
8. aug 2023

@motolica ďakujem , ja mam pocit, ze každému naprava ten chrbát 😀 kazdy co sa ho opýtam na nu, povie ze mu dala vitamíny a napravila chrbát

motolica
10. aug 2023

No asi hej 😃 ja som nechcela žiadne vitamíny ,tak sa ponúkla s tým napravením chrbta a že mala by som chodiť častejšie,ja som povedala,že nemozem,bývam ďaleko,ale aj tak mi dala termín,že ma čaká....samozrejme,že som neprišla 😃