Ahojte, nemáte niekto skúsenosť aký prístroj na magnetickú rezonanciu majú v Rimavskej sobote, trpím klaustrofóbiou, mám ísť na mri krčnej chrbtice, v Šaci majú otvorený prístroj ale termín až o 3 mesiace, viete niečo poradiť.
@gemerka17 viem ,že je to starší príspevok,ale v Šaci maju otvorenú MRI.. mám ist na MRI mozgu ,v Rs by som mala termín na január,ale mi tam vadí ten stesnený priestor
@ukulela v Brezne majú široký tunel ?Aké termíny sú tam ,treba veľa čakať, či?
@nikoleta1872011 ja som nakoniec bola v Šaci tam to majú otvorené
@nikoleta1872011 neviem, ako dlho sa caka, nepracujem tam ... treba skusit zavolat. a ano, je to sirsi tunel - vraj lepsi pre klaustrofobikov (alebo aby sa do neho zmestil GR Zeleziarni POdbrezova - oni to platili .... a je aj "setrnejsite" to vysetrenie, neviem, ako to povedat . napr nerobi problem tetovanie a pod.
@nikoleta1872011 do mesiaca... Aspoň v lete to tak bolo
@monci20 hej...aj ja som rozmýšľala aj tam ..idem s hlavou ... Napriek tomu ,že je to otvorené robí kvalitné snímky ten stroj?
@monci20 Šaca je jediná nemocnica, ktorá má otvorenú MR a strihá to kvalitne obrázky. Sú ešte aj iné otvorené MR ale to budeš mať rozmazane plus nie každé pracovisko robí aj krcnu chrbticu, lebo sami vedia ze obraz je nedostatocny. Daj si pred vyšetrením ukludnovak a chod na 3 tehlový prístroj. Je rýchlejší o 30 - 40 percent