Mali sme to ako prílohu ku kačke. Máte prosím vás nejaký typ, ako ju zúžitkovať? Nech ju zbytočne nevyhodím..
Ďakujem krásne ☺️☺️
Urobiť kapustníky
Daj do doz a do mraznicky, nevies kedy sa ti zide
Ja by som spravila zemiakove sulance, uvarene osmazila na masle s cibulkou a kapustu ako prilohu k tomu. Ja si to tak obcas varievam.
upiect dalsiu kacku 😀
Dá sa z nej spraviť aj šalát.
Vyjedáš večer pri telke hlúposti? Tak ich vymeň za nakrájanú kapustu. Tvoje črevá a baktérie sa ti poďakujú. 😉
@eternity24 @fido69 podotykam, ma zvysnu DUSENU kapustu
@fido69 je dobra. Kapustu nikdy nedusim, nevarim na smrt, takze aj rozmrazena je fajn. Mrazim si aj kapustnicu aj borsc, pretoze to sa neda navarit v malom hrnci a z velkeho nezjeme. Aj prazenu kapustu na fliacky alebo kapustniky, pretoze ked uz sa s tym ondiem, tak spracujem celu gebulu a ked ju potrebujem inokedy, tak v mraznicke ma caka hotova.
@viestta ja som si všimla, že z dusenej. My robievame z nej salat. Prídas hrasok z konzervy, biely jogurt. A vajíčka uvarene na tvrdo, pokrájané na drobno. Už si celkom nepamätám ostatne suroviny, dlhšie som ho nerobila, tak by som sa musela pozrieť do knihy.
My ju zjeme len tak :D alebo ak ostane knedľa, loksa.. :D z kacky/husi masť (vtedy aj s chlebom) :D
Môžeš ju zavariť a použiť neskôr.