Ahojte. Taká sladká téma na večer. Zvyknete si aj vy občas urobit detskú krupicu na večeru aj keď ste,už "staré kofy"?😁 a deti už máte o hlavu vyššie ako ste vy? Ako ju máte najradšej?
Odkedy ma to ako decko v nemocnici nútili jest a dogrcala som si im tam z nej tak nikdy 🤢 ale rodičia a brat ju zbožňujú 😀
Jasne s kakaom a maslom 😊
No nic..asi si idem spravit🤣
aj ja som dnes mala po dlhsej dobe haha
Jasne mňam 😋
Jasnééé, mňam 😍 Ja mám rada takú redšiu a posypanú grankom
posypanu skoricou ❤ 😀
...nie veru...kaša mi nejde vôbec dolu krkom...🙈🙃
Krupicu od detstva neznášam a dcéra to zdedila po mne .... miesto nej si dáme radšej puding
Robím pravidelne. Musí plávať v masle a posypaná škoricou 👌
@puklica13 😁 dobrú chuť
No ja keď robím, tak plný hrniec na večeru všetkým, takže jasné že aj ja si dám 😄. Ale len tak sama pre seba si nerobím, to sa mi nechce. A zvyšok domácnosti by ma zlynčoval, že prečo oni nemajú a ja mám🤭.
Robievam. redsiu na vrchu maslo, Granko a škorica. 😋. Vždy keď som cestovla na strednej vlakom a sledovala zasnežené polia z okna, tak tie polia vypadali ako Krupicna kaša s grankom... 😋😋😋
@1sally12 Aj ja som si ju dnes uvarila, tak sme mali rovnake chute😁
@laila22 jeej krásne prirovnanie😊
Moje deti krupicu nikdy nechceli a sama pre seba robiť nebudem🙄im stačí na večeru kus syra a pohár olív 😃
Po tychto prispevkoch si zajtra robim! Ja mam najradsej s maslom a skoricou 😋
Občas ju spravím na raňajky 🙂
ja som to mala rada (najma ako tehotna), uz si nerobim, lebo moje dieta ma k tomu taky odpor, ako k nicomu inemu 😂😂😂 na olovrant v skolke mavali a vzdy mi hlasil, ze on iba vodu vypil (ked som sa ho pytala, preco, povedal, ze to vyzera ako zjedene…) 🙂
Ja som dnes mala😋😁
Na veceru nie. Ale sem tam na ranajky.
Ano, ale skor v zime maslo, skorica, Granko.Ale minuly tyzden som ju robila a do nej maliny, cucoriedky kokos🙂taku letnu verziu
Ja nie, ja to neľúbim a ani v detstve som to nejedla. Ale deti to jedávajú. Ja si spravím radšej vanilkový puding s hrozienkami a posypem grankom 🤤
Zajtra si asi spravím. Mám rada takú riedšiu s grankom a maslom. Môj si kupuje v Nemecku už hotovú 1kg balenie. Vraj je parádna. U nás som to ešte nevidela.
Ja ju lubim ale nechce sq mi robit a lubim cistu bez cokolady a masla ale ked sa vari musi tam ist vanilkovy cukor
Moj nebohy manzel, ked bol chory, tak som mu varila riedku krupicu niekolko krat za den. S kozim mliekom varila som to v tom hrnci s dvojitym dnom. Bolo to jedneho, co my smakovalo a dalo mu trosku energie.
@kristina2412 ja by som mala ísť spať, prečítala som že kus syra a pohár vína 🤣🤣🤣
Jasné😁 zrovna dnes po dlhej dobe😁