Ahojte zvyknete nechať v chladničke kuracie rezne obalené a na druhy deň vyprážate? Ďakujem
ja hneď ako obalím vysmážam. Potom sú také ,,navlhnuté,,
Dajte zmraziť, budete mať ako polotovar keď kúpite napr obaľovany syr.
obalené do mrazničky a na druhý deň môžeš rovno vyprážať
@aadaa66 nie, nikdy, obalím a hneď smažím, ja takéto rezne robím len výnimočne, možno dva krát do roka, takže ich chcem čerstvé
Väcsinou nie,ale obcas robim i tak.podla okolnosti.
Ak sa mi zda,ze za ten cas v chlade navlhli,esre ich trosku prebehnem struhankou.
Ale aj navlhnute sa usmazia v pohode.
Ved je tam vajce,to sa spoji a su mnam.
@aadaa66 vždy 😀
Ja ano a bez problemov, nevidim v tom rozdiel.
Nie, nechutí mi to. Maximálne 3-4 hodiny vopred si nechám obalené rezne.