Zvyknete nechať v chladničke kuracie rezne obalené a na druhy deň ich vyprážate?

aadaa66
3. dec 2021

Ahojte zvyknete nechať v chladničke kuracie rezne obalené a na druhy deň vyprážate? Ďakujem

ivkazba
3. dec 2021

Nie, nechutí mi to. Maximálne 3-4 hodiny vopred si nechám obalené rezne.

kvetinka75
3. dec 2021

ja hneď ako obalím vysmážam. Potom sú také ,,navlhnuté,,

denda007
3. dec 2021

Dajte zmraziť, budete mať ako polotovar keď kúpite napr obaľovany syr.

lubik87
3. dec 2021

@aadaa66 jasné kľudne ale predtým ich ešte raz obalom v strúhanke

patka06
3. dec 2021

obalené do mrazničky a na druhý deň môžeš rovno vyprážať

pribinak
3. dec 2021

@aadaa66 nie, mam rada čerstvé

elizabet173
3. dec 2021

@aadaa66 nie, nikdy, obalím a hneď smažím, ja takéto rezne robím len výnimočne, možno dva krát do roka, takže ich chcem čerstvé

osky
3. dec 2021

Väcsinou nie,ale obcas robim i tak.podla okolnosti.
Ak sa mi zda,ze za ten cas v chlade navlhli,esre ich trosku prebehnem struhankou.
Ale aj navlhnute sa usmazia v pohode.
Ved je tam vajce,to sa spoji a su mnam.

damiana1992
3. dec 2021

@aadaa66 vždy 😀

h2
3. dec 2021

@aadaa66 Nie, párkrát som to takto urobila, ale neboli dobré, ani keď som ich potom ešte raz obalila v strúhanke.
Ak Ti zostali rezne, radšej ich nalož do bieleho jogurtu, ochuteného cesnakom a korením. Na druhý deň obaľ v strúhanke a vypraž, sú iné, ako klasické a veľmi dobré.

jankaovecka
10. dec 2021

Ja ano a bez problemov, nevidim v tom rozdiel.