Ahojte,
poraďte prosím, ako zachrániť zrazený maslový krém s čokoládou? Zahriať nepomohlo, druhý nestíham, nestihol by mi vychladnúť. Napadlo mi pridať stužovač do šľahačky. Neskúšali ste, pomôže?
Ďakujem.
Zmiešať so šľahačkou?
@tiana080 Neviem, ci v nom vsetko je, ale mozno nadstevit skrobom/pudingovym praskom.
@tiana080 zohriať cera
Trochu Olé pudingu.
zohriať a zašľahať trochu zmäknutého
masla
Ďakujem vám za rady, skúsila som intuitívne ten stužovač a fungovalo to ako zázrak, našťastie 😁 už som začínala byť zúfalá.
Maslovy krem sa napravi uplne jednoducho, treba vyslahat kusok cisteho masla a do neho PO TROSKE pridavat zrazeny krem.
Stuzovac na slahacku napravil zrazeny maslovy krem?? Tak mna uz neprekvapi asi nic 😂
@anavixy podľa mňa to nieje ono, možno jej to zhustnutim niečo spojilo ale pochybujem, že by to bolo také ako ma byt.....
@katarinka89 ja si to fakt neviem predstavit 😄a hej tiez si vravim ze mozno zhustli, ale na pohlad to urcite zostalo zrazene. A zas to s maslom a primiesavanim mojej mame za 40 rokov pecenia vzdy pomohlo 🤔
@anavixy mne s rozpustenou cerou ale iba vanilkový...pri coko mi to urobilo strapaté. A to mam odpeceneho hodne hodne
@katarinka89
@anavixy
Žienky, ja ľutujem, že som vám to nestihla odfotiť. 😁 Nebolo nič vidno, spojilo sa to parádne tým, ako to zhustlo, proste jednoliata hmota. 🙂
Ostatným všetkým ďakujem veľmi pekne za rady do budúcna, veľa zdaru pri pečení.🍀
@tiana080 skoda- pokiaľ to ozaj zabralo- tak je to vynález.....pri zvrhnutie určite vyskúšam
Tu je komplet návod https://svetoverecepty.sk/ako-zachranit-zrazeny...
@tiana080 zohriať nad parou?