Kto už robil? Na plechovke je v recepte - ušľaháme smotanu. Vyšľaháte to do husta ako na šľahačku, alebo len také poloriedke.
Idem robiť 1x, tak nerada by som to pokazila.
A ešte keď zamrzne, tak sa dá dobre naberať, či je ako skala a treba nechať povoliť?
Ďakujem.
@lilianka28 treba nechať povoliť ale max 5 minút a ide pekne nabrať
A šľahať nie úplne do tuha ale nech drží tvar. Ja ju robievam s Oreom.
Ja som ju robila na styl ruskej zmrzky, len na mna prilis sladke, druhykrat som davala menej salka. Postupovala som inak podla navodu.
Ja vzdy dotuha, aby bola krasne vyslahana a ked to premiesas take nadychane to bude. Zmrzlina sa mi vybera velmi dobre, nenechavam povolit, to netreba.
Ja davam jednu slahacku, 250 g jemny tvaroh a jedno salo, vsetko spolu vyslaham a dam zmrazit.
@lilianka28 precitaj si postup https://plnyhrniec.dobrenoviny.sk/domaca-zmrzli...