Ahojte zmrazila som vacsie balenie parkov a terez to chcem vybrat a spotrebovat za take 3-4 dni postupne. Myslite, ze budu ok, alebo sa pokazia, ked budu 3 dni v chladnicke kym ich vsetky zjeme.
Ved ich postupne odmrazuj, nie naraz. Mne sa to vzdy podari oddelit..cele by som to nerozmrazovala.
Rozmrazene treba spotrebovat ihned, kludne vyberaj len tolko kolko potrebujes
Tiež mrazím, mám ich "natrhané" po 1 ks, nie v páre a vyberám podľa toho, koľko treba. Šupnem hneď do vriacej vody bez rozmrazovania a je to ok.
Všetko zmrazené treba spotrebovať čo najskôr po vybratí.
@juliacenc ty mas 12 rokov, alebo tu otazku myslis vazne? 😉 .... vzdy zamrazim parky a odoberam z nich iba ked chcem jest. Takto ich mam v mrazaku aj mesiace. Vytiahnes parok, hodis do horucej vody a o do 5 minut uz putuje do brucha 😋😁
Rovnako je uplne bezne mrazenie klobas, po vybrati ich hned varim. Iba sunku ked zamrazis, tak tu treba dat do chladnicky rozmrazovat a potom do 3 dni zjest.
😡 Autorke zase zmenili názov a ZASE na nezmysel! Z názvu to vyzerá, že ich chce z mrazničky vyberať postupne, pritom toto ona nemala v úmysle, chcela ich vybrať naraz do chladničky a postupne počas nasledujúcich dní spotrebovať!
Prečo, PREČO??!?!?!!??!??!?!? toto admin robí?! 😡
@merrysa Asi to bude potrebné. Ale ja by som skôr uvítala pravidlo, že sa admin nebude autorom diskusie srať do ich názvu!!! Neskutočne ma to vytáča. Keby to aspoň robili dobre. Ale nie! Úplne od veci. Už som sa na to sťažovala aspoň 20x. Ja nechápem, ako si ten dotyčný zamestnanec vôbec udrží prácu?! Raz, dvakrát urobiť chybu, OK. Ale toto je tu neustále! 😠
@h2 a to keby si este tusila ako slusne su za to plateni... ide tu o zvysovanie poctu navstev, lebo tym sa propaguju a ziskavaju platenu reklamu, resp. eshop klientov.
Inymi slovami - nezalezi na tom, ci je nieco dobre, alebo zle v texte, ale na tom, aby to zvysilo navstevnost ci uz priamo, alebo cez indexovacie vyhladavace 😄
@egonsk Ale ako toto zvýši návštevnosť?! 🙃 Akože diskusiu s názvom "Párky" si neotvorím, ale s názvom "Zmrazila som párky a teraz ich chcem postupne vyberať a jesť. Budú ok?" už áno?! Veď to je na hlavu! Práveže veľakrát si otvorím diskusiu s nič nehovoriacim názvom, aby som pozrela, o čom je. A keď ten názov znenia, tak už viem, že toto ma nezaujíma a idem ďalej. Čiže nielen, že je to zbytočné, ale dokonca kontraproduktívne!
Ak bol názov iba toľko, že "Párky", tak súhlasím so zmenou názvu zo strany moderátora/administrátora, lebo je úplne o ničom. To už môžeme vlákno rovno nazvať Mäsový výrobok (aj keď to množstvo mäsa je otázne) alebo rovno tam dajme "Potraviny". Výstižné, že? 🙂
Vyberam cele balenie naraz z mrazaku a davam po rozmrazeni do chladnicky. Do tyzdna sa zjedia. Nikdy ziadny problem.
@e1h Podľa mňa je názov "Párky" výstižný dosť. Koho párky nezaujímajú, nekupuje ich, ten si to neotvorí. Ja chápem, keď menia názvy diskusií, ako "Ahoj", "Potrebujem poradiť", alebo "Neviem, ako ďalej". Nemala by som nič ani proti zmene názvu v tomto prípade. Keby ho zmenili v súlade s textom príspevku. Ale nie, úplne od veci. To je to, čo ma na tom štve! Keď už musia meniť, OK. Ale nech to má zmysel.
@zavana No nie. Nie je k veci, lebo názov nevystihuje to, na čo sa autorka pýta. Ona chce vybrať celé veľké balenie párkov z mrazničky naraz a potom ich postupne spotrebovávať z chladničky. Názov hovorí niečo iné (že ich chce z mrazničky vyberať postupne, podľa potreby). Čiže dezinformácia.
Dakujem za odpovede aj za vase poburenie zmenou nazvu 😀 pobavila som sa hned z rana. Vobec ma nenapadlo, ze sa budu dat vyberat aj postupne 🤦🏻♀️ ale je tu aj odpoved ze boli tyzden v chladnicke po vybrati a prezili to, vsetko ok. Takze som spoko, pekny den zeny
Vyber len kolko zjete, potom vyberies opat