Zmrazila som párky a teraz ich chcem postupne vyberať a jesť. Budú ok?

juliacenc
17. okt 2024

Ahojte zmrazila som vacsie balenie parkov a terez to chcem vybrat a spotrebovat za take 3-4 dni postupne. Myslite, ze budu ok, alebo sa pokazia, ked budu 3 dni v chladnicke kym ich vsetky zjeme.

mk1111111111
17. okt 2024

Vyber len kolko zjete, potom vyberies opat

ja_mama
17. okt 2024

Ved ich postupne odmrazuj, nie naraz. Mne sa to vzdy podari oddelit..cele by som to nerozmrazovala.

h2
17. okt 2024

@juliacenc Vyber len toľko, koľko zjete. Ak ti primrzli k sebe, trochu s nimi pobúchaj, oddelia sa.

viestta
17. okt 2024

Rozmrazene treba spotrebovat ihned, kludne vyberaj len tolko kolko potrebujes

ssimusska
17. okt 2024

@juliacenc tiež zamrazujeme a keď má niekto chuť si vyberie 1/2 a ostatné nechá v mrazaku.

abcabcada
17. okt 2024

Tiež mrazím, mám ich "natrhané" po 1 ks, nie v páre a vyberám podľa toho, koľko treba. Šupnem hneď do vriacej vody bez rozmrazovania a je to ok.

januska12323
17. okt 2024

Všetko zmrazené treba spotrebovať čo najskôr po vybratí.

egonsk
17. okt 2024

@juliacenc ty mas 12 rokov, alebo tu otazku myslis vazne? 😉 .... vzdy zamrazim parky a odoberam z nich iba ked chcem jest. Takto ich mam v mrazaku aj mesiace. Vytiahnes parok, hodis do horucej vody a o do 5 minut uz putuje do brucha 😋😁
Rovnako je uplne bezne mrazenie klobas, po vybrati ich hned varim. Iba sunku ked zamrazis, tak tu treba dat do chladnicky rozmrazovat a potom do 3 dni zjest.

sense
17. okt 2024

@juliacenc áno budú. My tie kupujeme od jedného mäsiara a tým že kúpime viac, dáme do mrazáku a keď príde chuť vytiahneme počet kusov a uvaríme

h2
17. okt 2024

😡 Autorke zase zmenili názov a ZASE na nezmysel! Z názvu to vyzerá, že ich chce z mrazničky vyberať postupne, pritom toto ona nemala v úmysle, chcela ich vybrať naraz do chladničky a postupne počas nasledujúcich dní spotrebovať!
Prečo, PREČO??!?!?!!??!??!?!? toto admin robí?! 😡

miminka91
17. okt 2024

@juliacenc ked ich budes vyberat postupne tak to bude okej, nevyberala by som ich vsetky naraz.

merrysa
17. okt 2024

@h2 ja by som zaviedla pravidlo, aby do prvého komentu autor opäť napísal pôvodný názov témy 😀

h2
17. okt 2024

@merrysa Asi to bude potrebné. Ale ja by som skôr uvítala pravidlo, že sa admin nebude autorom diskusie srať do ich názvu!!! Neskutočne ma to vytáča. Keby to aspoň robili dobre. Ale nie! Úplne od veci. Už som sa na to sťažovala aspoň 20x. Ja nechápem, ako si ten dotyčný zamestnanec vôbec udrží prácu?! Raz, dvakrát urobiť chybu, OK. Ale toto je tu neustále! 😠

h2
17. okt 2024

@merrysa Pôvodný názov tejto diskusie bol Párky. Tak keď už toto je niekomu málo?! Veď aj debil pochopí, že diskusia bude o párkoch, načo to bližšie špecifikovať? A ešte úplne mimo?!

merrysa
17. okt 2024

@h2 mne to tiež príde ako úplne zbytočná robota 🤷

egonsk
17. okt 2024

@h2 a to keby si este tusila ako slusne su za to plateni... ide tu o zvysovanie poctu navstev, lebo tym sa propaguju a ziskavaju platenu reklamu, resp. eshop klientov.
Inymi slovami - nezalezi na tom, ci je nieco dobre, alebo zle v texte, ale na tom, aby to zvysilo navstevnost ci uz priamo, alebo cez indexovacie vyhladavace 😄

h2
17. okt 2024

@egonsk Ale ako toto zvýši návštevnosť?! 🙃 Akože diskusiu s názvom "Párky" si neotvorím, ale s názvom "Zmrazila som párky a teraz ich chcem postupne vyberať a jesť. Budú ok?" už áno?! Veď to je na hlavu! Práveže veľakrát si otvorím diskusiu s nič nehovoriacim názvom, aby som pozrela, o čom je. A keď ten názov znenia, tak už viem, že toto ma nezaujíma a idem ďalej. Čiže nielen, že je to zbytočné, ale dokonca kontraproduktívne!

egonsk
17. okt 2024

@h2 google si zaindexuje ten dlhy nazov a niekto bude vyhladavat na nom neskor napr. "mrazene parky" a hned mu to ponukne tuto temu z konika. Ludia tuknu, iked koli zvedavosti a uz maju navstevnost zvysenu. Cisty kratky nazov, iked vystizny, by tak neposobil. Proste je to tak.

e1h
17. okt 2024

Ak bol názov iba toľko, že "Párky", tak súhlasím so zmenou názvu zo strany moderátora/administrátora, lebo je úplne o ničom. To už môžeme vlákno rovno nazvať Mäsový výrobok (aj keď to množstvo mäsa je otázne) alebo rovno tam dajme "Potraviny". Výstižné, že? 🙂

kikush182329
17. okt 2024

Vyberam cele balenie naraz z mrazaku a davam po rozmrazeni do chladnicky. Do tyzdna sa zjedia. Nikdy ziadny problem.

h2
17. okt 2024

@e1h Podľa mňa je názov "Párky" výstižný dosť. Koho párky nezaujímajú, nekupuje ich, ten si to neotvorí. Ja chápem, keď menia názvy diskusií, ako "Ahoj", "Potrebujem poradiť", alebo "Neviem, ako ďalej". Nemala by som nič ani proti zmene názvu v tomto prípade. Keby ho zmenili v súlade s textom príspevku. Ale nie, úplne od veci. To je to, čo ma na tom štve! Keď už musia meniť, OK. Ale nech to má zmysel.

zavana
17. okt 2024

@h2 A tento nazov ti nepride k veci? Podla mna sa to konkretnejsie uz ani nedalo napisat, obsiahlo to vsetko. 😀

h2
17. okt 2024

@zavana No nie. Nie je k veci, lebo názov nevystihuje to, na čo sa autorka pýta. Ona chce vybrať celé veľké balenie párkov z mrazničky naraz a potom ich postupne spotrebovávať z chladničky. Názov hovorí niečo iné (že ich chce z mrazničky vyberať postupne, podľa potreby). Čiže dezinformácia.

nelka93
17. okt 2024

@h2 inak mne príde, že admini sú analfabeti a čítanie s pochopením im nehovorí nic

juliacenc
autor
18. okt 2024

Dakujem za odpovede aj za vase poburenie zmenou nazvu 😀 pobavila som sa hned z rana. Vobec ma nenapadlo, ze sa budu dat vyberat aj postupne 🤦🏻‍♀️ ale je tu aj odpoved ze boli tyzden v chladnicke po vybrati a prezili to, vsetko ok. Takze som spoko, pekny den zeny