Dá sa zmraziť kapustnica a zemiakový šalát?
Dá, otázne je, ako to po rozmrazení bude chutiť a vyzerať. Ja by som nemrazila ani jedno z toho.
Kapustnicu bezne mrazim, v salate su zemiaky, tie su po rozmrazeni blatove
Kapustnicu zasterilizuj, prevar ju a takú horúcu ju daj do fliaš, poriadne zatiahni vrchnák, vydrží dlho ... zemiakový šalát by som nemrazila, by potom chutil ako blato, ja ho dám do fliaš a úplne natlačím na stenu v chladničke.
Kapustnicu zavarit do poharov, zemiakovy salat nemrazit, neskladovat pridlho...
Kapustnica aj áno, šalát nie. Ale nebude to chutiť ako čerstvé.
Kapustnicu bežne mrazime, šalát nie 🫣
Kapustnicu áno, šalát nie...
Ja žiadne hotové jedlo nemrazim nám to nechuti akurát parené buchty a šalát dať do mrazáku kde sú zemiaky a majonéza bya ani nenapadlo my všetko pojeme
a preco chces mrazit?ved teraz je tvojou povinnostou 3x denne to jest...
Kapustnicu ano, polial ju už neveríš so smotanou. Šalát určite nie.
Iba kapustnica
Kapustnicu mrazim úplne bežne,po rozmrazeni je úplne v pohode,šalát by som určite nemrazila..
brambory kdyz zmrznou ve sklepe,tak maji sladkou chut. takze salat urcite nemrazit
A baby ako s kaprom? viem ho zamrazit uz vyprazeneho? 🤔
Kapustnica áno, ale šalát?
Kapustnicu kludne, salat nie 🤦, ale to tak ked sa nakupi, navari zbytočne veľa prehnane všetko... (Netvrdim tym,ze to je i vas pripad, mozno vam ludia k veceri neprisli a porcii ostalo)
Kapustnicu sterilizovať
Šalát som minulý rok skladovala vonku kvoli nedostatku miesta v chladničke a nechtiac mi zamrzol. Po odmrazení už nebol taký chutný a celkovo sa zmenil na kašu. Takže isto šalát neodporúčam mraziť.
Kapustnicu ano, je vyborna aj potom treba ju prevarit a doliat vodu.
Ak zavarit tak pozor ak je tam maso treba 2x a velmi sa zosilni sol.
Dala som radsej susedom takí.stari a boli vďační
Kapustnicu si dajte do fliaš zavariť. Šalát jedine spapať 😁
No ani kapustnicu by som nemrazila. Robi sa na rôzne spôsoby. U nas je so smotanou. Neviem si predstaviť ju zmrazit.. Blee.
@petrowna áno, v pohode
Kapustnica je mrazená ešte lepšia...salat sa neoplatí mrazit, radšej dat sliepkam...
skvele jsi to vyresila. ma se bozi darek zkazit,tak at se sousedi nadlabnou taky. 1***
Nebudem opakovať dadka 128 to povedala presne.Á propo čo ste za gazdiné že sapýtate na základné veci?
Ahojte, chcela by som sa ešte opýtať, keď tu kapustnicu mrazíte, ako dlho sa môže uchovávať v mrazničke?
Kapustnica ano, salat by som nemrazila