Čaute, potrebujem pomoc.. Mám žlté zuby+poškodenú sklovinu. Poraďte mi prosim niake domáce prípravky.. po prípade niečom z DM-ky
Ja mam podobny problem. Mam poskodenu sklovinu, preto mi zubarka zakazala pouzivat na cistenie zubov sodu, hocijake bieliace pasty, nemozem si nijako bielit zuby a ani pit colu a energetaky... tie su najhorsie na sklovinu. Zubarka mi na zuby spravila cerec korunky belsie ako boli moje zuby...
@veronka1234 a koľko to stálo?
@veronka1234 máte fotku?
@nika557 juj no na stolicky mi dala cerec korunky- jedna 320 € a na predne mi len potiahla bielou keramickou plombou - jedna 50 €
@nika557 svoje foto nemam, ale toto su ich prace
Ahá.. Myslíte že keby som si kúpila v DM drogérii tie pásiky alebo čiernu pastu že by to pomohlo? Ja som už tú čiernu pastu mala ale dosť malú tubičku.
@nika557 Sódu si nedávaj celkom určite - leptá sklovinu, a to by si len videla zničené zuby po niekoľkých týždňoch/mesiacoch. Detto citrón.
Tiež už pár rokov hľadám niečo šetrné na bielenie zubov a účinnú zubnú pastu. Márne. Veľa robí geneticky dané zafarbenie skloviny. Skúšala som už toho veľa, aj čiernu pastu, ktorú spomínaš - tú radím ako jednu z najhorších bieliacich prípravkov. Suma sumárum 🙂 za mňa Biela perla (účinok nie je dlhodobý) a zo zubných pásť obyčajné bieliace Collgate pasty.
trošku sody s par kvapkami citronu,vraj,ale neskušala som ,mam odhalene krčky,skusila som s lekarne bielu perlu,nieje draha,ale nadstavce som si nedavala,iba som apilikovala na kefku pojednom dieliku...