Baby omylom som kupila zltu sosovicu bamiesto zelenej a kedze idem varit tuto polievku prvy krat,zaujima ma ci je to velky problem a radsej to nevarit ako to pokazit. 😂 dakujem za odpovede
@pribinak len vsade su recepty zo zelenej sosovice tak som z toho magor 😂
@rebekamarcusko ja väčšinou kupujem červenú.
@pribinak ja som so sosovicou este nikdy nevarila 😂 ale tak hovorim si,ze musim teda na novy rok vyskusat
@rebekamarcusko a chceš robiť na kyslo?
@pribinak
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/71380/sos...
Chcela som robit podla tohoto receptu. Tak ak su nejake vyhrady,budem vdacna za kazdu radu. 😊🙏
@rebekamarcusko to vyzerá super
@pribinak dobre dakujem ❤ tak uvidime co vykuchtim. 😚😊
@rebekamarcusko pokial mu nemas lupanu tak mozes pouzit akúkoľvek
@rachel36a ja viem,ze vyzeram ako debil ale fakt neviem 😂 mam tuto
@rebekamarcusko môžeš aj z tejto, len pozor, lebo sa skôr uvarí, ako klasická. Nenamáčaj ju pred varením, len prepláchni.
To vyzerá skôr ako červená šošovica, z tej robím “polievku tureckej nevesty”, receptov je viac na nete.
Na tradičnú Slovensku na kyslo potrebuješ klasickú nepolenu šošovicu.
@littlefiona dakujem,co by som ja bez vas robila 😂 a kolko cca ju mam varit? 😊
@hettinka ja neviem uvidim co vymyslim 😂
@hettinka ked to pokazim.stale mam rezne s kasou 😂
Táto sa nenamaca a do 15 20 min max ju mas uvarenu
@rebekamarcusko to niet čo pokaziť... prinajhorsom sa ti šošovica rozvarí. Polena je hotová relativne rýchlo, odmerane to nemám, ja ju varím do rozvarenoa a mixujem na krémovú. Skus na lyžičku, či už je.
@hettinka
@sasanka605 ste velmi mile. Dakujem vam naozaj velmi pekne. Bemam sa koho moc pytat,maminina mi moc nechuti a tatini je sice super kuchar ,ale nevarieva takto jedla ❤
@rebekamarcusko inak, Dik za recept, takúto s údeným som ešte nerobila. Ja robím klasickú šošovicu tak, že varím hustý privarok a plátok údeného masa na to (alebo volske oko, spekačik, parok opeceny)
@hettinka neni zac. Ja vyskusam tento. Som zvedava ci bude muzovi chutit. Kedze on ma do tohoto jedla dokopal 😆❤
@rebekamarcusko mozes aj z tejto, len sa ti viac rozvari...tuto pouzivam na kremove polievky
@rachel36a dakujem pekne❤
@rebekamarcusko mňam 😍
@hettinka sice je to take viac kasovite,kvoli tej zltej sosovici,nabuduce ale budem vediet,ze mam kupit zelenu a davat si na to bacha 😆❤
Z tejto sosovice je super polievka
https://www.mimibazar.sk/recept/25969/kari-poli...
A ešte s kokosovým mliekom, mnam
Normálna šošovica