Keď jete halušky druhý a tretí deň aj vaše sú také zlepené ? Bryndzové. Prvý deň boli jemne a na ďalšie dni už zlepene
odlozim si tu vodu, v ktorej som halusky vyvarala. Ked halusky zobrievam, tak do nich prilejem z tej vody
a to ich odkladas uz zmiesane s bryndzou??
Nikdy nezohrievam halušky. To je asi jedine jedlo ktoré varíme tak aby sa zjedlo hneď.
Halušky s bryndzou jeme len čerstvé.
halušky s bryndzou jeme len v ten deň.... žiadne odkladanie, žiadne prihrievanie...
S bryndzou len čerstvé, urobia sa akurát toľko, koľko sa zjedia.
Ak tvarohové, celá rodina má ešte rada, keď si ich potom opečie na panvici trošku, ale tiež len v ten, max ďalší deň. Ja osobne halušky iba čerstvé.
Ja zjem halušky len čerstvé, priateľ aj na druhý deň,ale hodí ich poopekať na panvicu na slaninku.
mne to tiež tak už nechutí, ale dakto mi raz poradil normálne dať tú porciu čo chceš do hrnca, zaliať trochou mlieka a tak to uvariť akoby ešte raz a zároveň a zohriať.. a sú potom ako čerstvé 🙂 vyskúšaj
Ani ja halusky neprihrievam, robim len tolko, co sa hned zje. Na treti den si to ani neviem predstavit aka hrca to musi byt 🙈
Moja svokra vzdy navari veeeelky hrniec a jedia sa aj na druhy den, jasne, ze nakladas na tanier taku hrudu halusiek, po ohrieti to zmakne, ale ta chut je top len v prvy den, ked su cerstve.
Ja spravím viac halušiek,polovicu, ktorú zjeme hneď zmiešam s bryndzou a druhu polovicu čistých halušiek premyjem v studenej vode, scedim a dám do chladničky. A na druhý deň ich prelejem vriacou vodou a zmiešam s bryndzou 😊
Halušky niesu dobre už večer nie to ešte o 3 dni..
halusky ak dam do chladnicky zasadne ciste bez bryndze.. potom prihrejem so slaninkou a az nasledne pridam bryndzu....
preto nikdy nemiesam halusky a bryndzu spolu, kazdy si naberie cerstve halusky a na to si da bryndze kolko chce, zvysne halusky dam do chladnicky.. na dalsi den vyberiem, prelejem vriacou vodou a su ako cerstve, opat si kazdy naberie a da si na nich bryndzu.. takto robim aj cestoviny, aj na dalsi den nie su zlepene ked ich olejem vriacou vodou, su ako cerstve
Uvarím viac halušiek a do chladničky odložím iba čisté, alebo omastene halušky. Na druhý deň zohrievam s trochou vody, poprípade mlieka ak ideme jest s bryndzou.
Bryndza sa nemá vraj zohrievat
Tretí deň už halušky nejeme, a samozrejme ze ta bryndza "zhustne" akoby zdrcne až.