Zlepené halušky

23. sep 2022

Keď jete halušky druhý a tretí deň aj vaše sú také zlepené ? Bryndzové. Prvý deň boli jemne a na ďalšie dni už zlepene

jaskolka
23. sep 2022

Tretí deň už halušky nejeme, a samozrejme ze ta bryndza "zhustne" akoby zdrcne až.

sissik
23. sep 2022

odlozim si tu vodu, v ktorej som halusky vyvarala. Ked halusky zobrievam, tak do nich prilejem z tej vody

belllinka
23. sep 2022

a to ich odkladas uz zmiesane s bryndzou??

janai1
23. sep 2022

Nikdy nezohrievam halušky. To je asi jedine jedlo ktoré varíme tak aby sa zjedlo hneď.

vilma7
23. sep 2022

Halušky s bryndzou jeme len čerstvé.

deti95060810
23. sep 2022

halušky s bryndzou jeme len v ten deň.... žiadne odkladanie, žiadne prihrievanie...

vkatush
23. sep 2022

S bryndzou len čerstvé, urobia sa akurát toľko, koľko sa zjedia.
Ak tvarohové, celá rodina má ešte rada, keď si ich potom opečie na panvici trošku, ale tiež len v ten, max ďalší deň. Ja osobne halušky iba čerstvé.

liloastitch
23. sep 2022

Ja zjem halušky len čerstvé, priateľ aj na druhý deň,ale hodí ich poopekať na panvicu na slaninku.

veronika3110
23. sep 2022

mne to tiež tak už nechutí, ale dakto mi raz poradil normálne dať tú porciu čo chceš do hrnca, zaliať trochou mlieka a tak to uvariť akoby ešte raz a zároveň a zohriať.. a sú potom ako čerstvé 🙂 vyskúšaj

nelca84
23. sep 2022

Ani ja halusky neprihrievam, robim len tolko, co sa hned zje. Na treti den si to ani neviem predstavit aka hrca to musi byt 🙈

vikusjk
23. sep 2022

Moja svokra vzdy navari veeeelky hrniec a jedia sa aj na druhy den, jasne, ze nakladas na tanier taku hrudu halusiek, po ohrieti to zmakne, ale ta chut je top len v prvy den, ked su cerstve.

lesnajahodka
23. sep 2022

Ja spravím viac halušiek,polovicu, ktorú zjeme hneď zmiešam s bryndzou a druhu polovicu čistých halušiek premyjem v studenej vode, scedim a dám do chladničky. A na druhý deň ich prelejem vriacou vodou a zmiešam s bryndzou 😊

ninusa221
23. sep 2022

Halušky niesu dobre už večer nie to ešte o 3 dni..

summerparadise
23. sep 2022

halusky ak dam do chladnicky zasadne ciste bez bryndze.. potom prihrejem so slaninkou a az nasledne pridam bryndzu....

malebiele
23. sep 2022

preto nikdy nemiesam halusky a bryndzu spolu, kazdy si naberie cerstve halusky a na to si da bryndze kolko chce, zvysne halusky dam do chladnicky.. na dalsi den vyberiem, prelejem vriacou vodou a su ako cerstve, opat si kazdy naberie a da si na nich bryndzu.. takto robim aj cestoviny, aj na dalsi den nie su zlepene ked ich olejem vriacou vodou, su ako cerstve

gabika128
23. sep 2022

Uvarím viac halušiek a do chladničky odložím iba čisté, alebo omastene halušky. Na druhý deň zohrievam s trochou vody, poprípade mlieka ak ideme jest s bryndzou.

slavomira236
23. sep 2022

Bryndza sa nemá vraj zohrievat