Ahojte baby, chcem sa s Vami poradiť. Pre zmenu by som chcela vyskúšať žitnu hladkú múku babickina voľba na linecké cesto. Myslíte že to pokazí? Píše sa natom že je to dobre aj na perníčky, atď.
Nebude to dobre z toho?
Ja som robila ale z celozrnnej. Boli super
Je to ražná múka a tá má trochu špecifickejšiu chuť a neviem, ako by zmenila konzistenciu cesta. Napr. ražný chlieb je tuhší.
Ja robievam aj pol na pol hladká biela a celozrnna spaldova hladká, sú skvele, my mame radi chuť spaldovej muky.
Baby, podarili sa 🙂 troska vidieť ze sú z inej múky, sú troska tmavšie ale chuťovo také isté. Ta múka bola ozaj veľmi hladká, preto som si nato trufla. Sú super 🙂
Ale najlepšie je asi klasická hladká špeciál 🙂
Nie, to je super do chleba, ale tam to zmeni chut. Akoze nemusi byt zle, ale ja osobne nie. Radsej mandle, mak ak chces ine