Ahojte. Robievam zemlovku klasika rozky/vianocka do mlieka - naukladat, jabka, tvaroh, sneh v skratke. Ja len dako kokos ten tvaroh mi tam tak neberie. Robievate to kazda takto? Premyslala som ozivit to ribezlami, cucoriedkami ale to by mi krpec asi kysle vyplul, este je maly. A celkovo ina moznost ako tvaroh 🙈
Ďakujem za nápady.
Ja tvaroh nedávam iba jablká. A nerobím ani sneh vajcia zmiešame.len s rozkami
Ja pridávam ešte broskyne z konzervy. Naukladám ich nakrájané na jablká a je to chutné. V lete, keď máme čerstvé, tak nakrájam čerstvé broskyne.
Skus s pudingom.
@evickuska ja robim podla kuchyna lidla, s orechovym snehom a je podla mna TOP 🙂
Neznasam tvaroh v zemlovke. Robim vyslovene bez.
Nerobím s tvarohom len s jablkami. Raz som robila aj s višňovým kompótom a aj to bolo dobré na zmenu. Na jablká dávam posekané orechy, nie škoricu.
@hanah987 určite niekedy vyskúšam aj broskyňovú verziu 👍
Bez tvarohu . Len rohlíky a jablká alebo vianočka a jablka
my mavame najcastejsie len jablka, ale ak davam tvaroh, tak ho vyslaham s kyslou, cukrom, citronovaou korou a smotanou, najlepsie hrudkovy z Lidla, ptom neostane gumovy
niekedy robím s tvarohom,niekedy bez.Nemusíš dávať.
@evickuska tvaroh castokrat ani nedavam. A na postruhane jablka dam zavarane marhule, obcas to mala zje obcas sa tvari kyslo 😀
Niekedy tvaroh dám niekedy nie a keď už tak tam dám vanilkový cukor, citrónová šťava a hrozienka/brusnice ktoré boli namočené v rume
A davas hrudkovy suchy alebo jemny?lebo to je sakra rozdiel.twn jemny s jablckami splymoe a ostane to kremove.ale my.doma lubime viac ten hrudkovy ze ho tam citim ked to jem
@anketkarka orechy super napad, vlazske uz by snad mohol krpec 💯
@janababana no u nas to chlapi moc nemusia, skusala som ribezle a uz kysle na nich 😁
Môžeš skúsiť pudingovú verziu, prípadne kombo.... u nás tam tvaroh byť musí (neviem aký používaš, ja miešam jemný a hrudkový, to možno tiež spraví rozdiel), ale tebe možno viac sadne takto 🙂... a nedávno ma v nejakom videu zaujala broskyňová varianta, to by ti to možno oživilo