Aká smotna ide prosím vás do zemiakov na kyslo idem to robiť prvý krát a mam tuto môžem ju použiť??
Ja pouzivam tu na varenie, ale mozes aj tuto
Ja dávam mlieko, cukor, múku a ocot 🙂 a nákončí asi lyžicu kyslej smotany
Kyslu smotanu davam tiež a ocot už nedavam... čiže nie su až take kysle :D
Ja dávam inú, túto som neskúšala, ale predpokladám, že to bude jedlé, len pozor, aby sa ti v horúcom nezrazila.
@ibrunova tak ako ju pripraviť aby sa nezrazila ďakujem
trochu vody zo zemiakov si odober, nechaj trochu vychladnúť, po lyžičkách pridaj ku smotane, potom pomaly primiešaj ďalšiu, potom pomaly už aj teplú z hrnca, a až potom dokopy zmiešať.
@ibrunova ďakujem pekne za upozornenie a za radu radu
Kludne. Aj ja davam kyslu