robite aj vy zemiakovy salat v dreze? na FB som videla ze niekto to robi aj v sufliku v chladnicke,ci vo wc mise...za mna dost nechutne
Samozrejme, že nie, to sú hlúposti, dobré akurát tak na ten FB. Snáď každý má doma primerane veľkú misu, či hrniec.
U nasich sme robili klobasy vo vanicke co nas v nej kedysi kupali. Aj kapusta sa do nej struhala...
Ale zas neber vsetko co vidis na internete tak vazne. Zacni trenovat kriticke myslenie aby si nemusela klast take otazky
Ja robim v lavore mensom. Mam ho na tento ucel..
Nerobim vobec a mam pokoj, doteraz som nepochopila co je na tom take skvele, ze toho maglajzu treba pripravit 5 kil na osobu. Ale k veci, niekrori dospeli si ani po zachode nevedia umyt ruky a potom ti ich podavaju a ty riesis cudzi salat v dreze ktory ti nikto nenuka
Videla som aj video, kde ho robili v miešačke. Naozaj si myslíš, že by to niekto tak robil. Nerozumieš recesii a akože vtipným videám. Hoci často sú vtipné iba akože.
Aj kapra som videla plávať v sufliku v chladničke.
my rovno v zumpe, wc misa je mala 😀
U nas doma sa robieval v tom lavore z vtipu- lavor na kazde pouzitie od kupania babetka, cez tlacenie kapusty, miesania vianocneho salatu, namacanie veci, pranie az po umyvanie riadov🫣🫣🫣🫣🫣
S tým drezom by som to až na taký vtip nevidela, verím, že sú domácnosti, kde je to bežné napr. v jednej nemenovanej relácii o varení v ňom jedna účinkujúca pripravovala zemiaky, ktoré potom servírovala hosťom...
som rada damy ze tolko komentujete,aspon to tu zije
Toľko? Veď tu máš 12 príspevkov. Slabota. 😉
@h2 tu hej 😊
jasne. Salat v dreze, kapor v zachode a v lete zavaram uhorky v umyvacke riadu a zatial umyvam panvice po pecenom kurati 😂
Poznám človeka, ktorý robí klobásy vo vedre. A nie, nie je to vedro používané iba v kuchyni, ale aj na umývanie podláh. Vraj keď ho umyješ a vydezinfikuješ tak je to fajn 🤷 a tiež rodinu, čo robí šalát vo vani pre celú rodinu a potom si každý príde s lavorom po svoj diel :D
Ja mám v kuchyni jeden lavor a vedro ktoré používam na ovocie a zeleninu na zaváranie. A ak by som chcela robiť 10 kíl šalátu (čo nerobím), tak by som používala toto 😊
@kittykat22 dobre ze to spominas, to som tiez videla ze niekto odmontuje dosku z wc a drbne to do umyvacky
@patus_2 clovek si moze mysliet, ze jeho rodina je sibnuta a po precitani tvojho prispevku si uvedomi, ze je to vlastne este celkom v normale 😅
A ty to robíš nebodaj inak? Nechápem. 🤷
Za mňa nechápeš vtipom (pokusom...) na internete