Ahojte, idem prvý krát robiť zelerový šalát. Hneď na ostro pre návštevu ( odvážna 😀 ) poradíte mi , ktorý zeler Vám chutí najviac? zaváraný, čerstvý nastrúhaný alebo uvarený nastrúhaný ? ja by som zvolila asi ten čerstvý. Ďakujem 🙂
ja robim z čerstveho - šalat, natierku …
Tiež keď robím, tak zaváraný s ananásom, hlavne keď ideš robiť prvýkrát. Tým nič nepokazíš.
(Len sa opýtaj návštevy, či nie je alergická na zeler, aj to sme už mali, ale až po tom, čo kus zjedli 😂)
Vzdy mam uspech so zelerovym salatom s ananasom, pouzivam sterilizovany, vid vyssie foto. Plus dalsie ingrediencie, najdes na nete.
No tak som kúpila. Nie síce spomínanú značku, ale zaváraný. Držte palce 🙂
A ďakujem
Tiez robim zo zavaraneho.
svokra zvykla robit namiesto klasickeho zemiakoveho, mnam. a pouzivala len zavarany zeler. drzim palce, potom sa pochval 😉
ziaden, mna z neho napne... je to podla mna dost specificke... takze ja by som pripravila asi aj plan B, lebo to je podla mna take love/hate
@janai1 das aj recept. Mam ho v spajzke- manzel kupil namiesto calamady🤣🤣 a neviem co s tym🙉
@zuzinka888 https://www.zenyvmeste.sk/uzasny-zelerovy-salat... robím podľa tohto
@janai1 dakujem😊
do šalátu používam tento