Ahojte neviete mi nahodou poradit volaky recept na zeleninovu detsku vyzivu? Vopred velmi pekne dakujem
odporucam cukinu so zemiakom (povarit cca 15 minut) a trochu zahustit ryzou alebo ryzovymi vlockami, nasa mala sa ide za tym zadrhnut 🙂 🙂 🙂
@stvura ked zavaras tak len normalne uvaris, akoby si to podavala, len das do flasky a vysterilizujes alebo pridavas este nieco do toho? 😅 uz niekolko tyzdnov hladam recepty na nete, ale nic som nenasla a chcela by som pre dceru nieco take urobit, pretoze nezje ziadne vyzivy z obchodu a strasne by mi pomohlo, keby som obcas nemusela varit, len otvorit flasticku. 😀
tak toto zaujima aj mna ale skor by som chcela jednodruhovu zeleninovu vyzivu napr. z brokolice, karfiolu, z cukiny a tak kedze este len zacíname s príkrmami 🙂
@evelin116 a nenasla si nahodou na nete aj zeleninove vyzivy?
@vierkasteffi nie nenasla a preto som aj zalozila tuto skupinu
@stvura
@renatka100 nieco som objavyla http://www.maminkam.cz/recepty-na-prikrmy?start...
@evelin116 jej super dakujem skvela inspirácia
@evelin116 dakujem za inspiraciu, ale niektore recepty (llosos, napr. ) sa mi nezdaju
na tychto novych vyzivach su ine zavity ako boli volakedy...takze ja som vsetky pokusy vzdala a zacala ich vyhadzovat...ziadne vrchnaky tam nepasuju...skoda...su to sikovne flasticky,kedze som si chcela urobit zeleninove nudzovky,ked nebudem stihat navarit malej
pri prvom synovi som zeleninu podusila na vode, rozmixovala a naplnila do toho "plata" na vyrobu kociek ladu. ked sa to zmrazilo, vybrala som ich, prelozila do uzatvaratelneho sacku si umelej nadoby a potom si uz podla potreby vyberas pripadne kombinujes. Robila som tak mrkvu, brokolicu, tekvicu na pecenie. A ked som isla malemu robit papat tak som pridavala cerstvo uvareny zemiak ci nejake masko.
@evelin116 co myslis pod detskou vyzivou? chces to zavarat, ci uvarit iba na jeden-dva dni?