Ahoojte maminky dnešným dňom som sa rozhodla žiť zdravšie, no môj rozpočet je dosť obmedzený. Začala som s nejakými cvičeniami na spevnenie postavy, určite nie chudnúť, len sa zfravšie stravovať a doplniť chýbajúce vitamíny. Moja kuchyňa žiaľ obsahuje veľa bielej múky, veľa cukru, chválabohu nevyprážame, tak stačí náš jedálniček trochu poupraviť. Nechcem dočasnú diétu a znovu cukor cukor cukor. V krvi je jeho hladina normálna, ale moja kuchyňa by určite mala diabetes. Stretla som sa so ženami, ktoré vôbec nepoužívajú múku, ak musia tak špaldovú, cukor nepoznajú vôbec, prežijú bez kysnutých lahôdok, bez údenín a pod. Chcela by som vás poprosiť, aby ste mi pomohli začať, ako sa stravujete vy, čo bežne varíte, čo nakupujete a koľko vás táto zdravá strava mesačne výjde. Určite chcem začať so zmenou. Hlavne preto, že naša strava nebola pestrá, bola som naučená pár svokriných receptov a zistili sme nedostatok vitamínov. Ďakujem za každú radu, dopredu si uvedomujem, že ma aj niektoré zvozíte, ako nezdravo žijem. Nemala som dôvod to riešiť a varenie nepatrilo medzi moje koníčky, tak som to odbúchala a už. 🙂