Zdraviu nezávadné formy na tortu

17. jún 2024

Ake pouzivate formy na torty a babovku? Chcem si objednat nove ale neviem ktore vybrat, aby nevylucovali skodlive latky. Pozerala som pocinovane formy v orion ale neviem, ci je to vhodny material a nemaju tam spomenute ani ci maju certifikaty.

michellemary
17. jún 2024

Tescoma je istota. 🙂

viestta
17. jún 2024

Ked sa neobavas jest potraviny z pocinovanych konzerv, nemusis sa obavat ani pocinovaneho plechu na tortovej forme alebo plechovych formiciek na pecivo. Cinove povlaky pre potravinarske vyrobky sa testuju na obsah tazkych kovov.
Ked chces mat istotu na babovku si kup sklenenu alebo keramicku formu a korpusy na torty pec vo formach vylozenych papierom na pecenie

pralinka86
17. jún 2024

Tescoma keramicka forma na babovku. Je dost tazka, ale inak sa v nej fajn pečie. Treba aj trosku dlhsie. Človek ma uz veru nervy na odlupujuce sa, poskriabane formy.

tajfa
17. jún 2024

Ja som sa tiez minule zlakla ked som jedla tortu a mala divnu chut. Potom som pozrela na formu a bola poskriabana. Ta hrdza presla az do jedla.. a to som mala tescoma formu.

autor
17. jún 2024

Dakujem baby za rady. Skusim tu keramicku formu na babovky a pri torte mi nic neostava len pouzit ten papier na pecenie. Ale pri detoch to asi moc prehanam, lebo uz som aj premyslala co obsahuje ten papier, ked sa s nim da piect.
@viestta ojoj konzerva to je uz iny pripad, tym sa vyhybam 🙂

dominikamacakova
19. jún 2024

Ja mám silikónovú formu na bábovku z Tupperware. Je ľahká, praktická.