ahojte, nechcem davat mojej dcere maso 6x tyzdenne,max tak 1-2x,ak vobec, a preto by som uvitala nejake zdrave recepty zo strukovin, kedze tofu ani syry ani tvaroh mi nezje🙂 tak sa snazim jej denne pridavat strukoviny, ale dovhadza mi fantazia....poradite prosim??knihu Hned to bude,anjelik,uz mam/
Cicer je lahko stravitelny a velmi chutny. Skus spravit bud polievku alebo omacku ja osobne si najradsej robim cicerove jaternicky tam ide iba uvareny alebo konzervovy cicer,uvarena ryza, petrzlenova vnatka, vareny hrasok ak chces mozes dat co ta napadne+ trosku morskej soli. Zabalis do potravinovej folie a tvarujes s toho male jaternicky.
Tak s tymto mam aj ja problem sice moje miluju sosovicu ale napr cez leto sosovica nesmakuje ja co robim je ze kupim cifer - to je tiez strukovina - v konzerve a pridavam ju do salatov alebo len tak na lyzicku a to my zhedia lebo sa im pacia tie gulicky pripadne robievam aj studene salary zo sosovice - ale tie jedavam len ja :/ pripadne zelenu fazulku s kockami sunky - to tiez zjedia
@prasiatko30 diky za tipy, vyskusam🙂
@saska112 ako dlho uz nejes masko?? Vies to vydrzat?
@usiko
prave som si kladla tuto otazku a ako vidim odpovede ziadne 🙂 mas teda aspon Ty po tej dlhociznej dobe nejake tipy??? Moja mala je taky maly "purista", vacsinou ma rada veci separovane a papa raz kusok toho a v zapati toho, ak by som jej to zmiesala dokopy tak to velmi nechce... ale uvarit a ochutit sa rada naucim. Najma vselijake "ine" typy strukovin co nevarime denne. Vopred pekne dakujem!