Dobrý deň dnes som zavarala čerešne a po vybratí sa mi spenili keď som, ich otacala dole viečkom tak som ich ne otočila a nechala normálne stať zostalo tam trocha peni na vrchu myslite ze budu ôk?
@andrejka1974 dobre ďakujem za radu ja som jednu menšiu polovicu odkostkovala aby bolo aj na koláč je to moje prvé v živote veľmi sa z toho teším bola som u svokri natrhať. Už len ochutnať
@lydia1995 ja som kupila dom pred 5 rokmi chodime tam na vikendy ale uz som sa naucila asi vsetko len jedno neviem zbavit sa buriny takze zavaram vo velkom a kompoty su asi najlepsie tie domace a lekvare ani nehovorim
Ked vyberiem z hrnca flasku, tak ju pokotulam na suchej utierke. Takto vidim ci drzi viecko dobre alebo nie... Otocim ich hore dnom a po deku... Ceresne uz mam za sebou...
@andrejka1974 aj mi budeme kupovať dom a veľmi sa teším na záhradku čiže bude zavarat o život 😄 teraz bývame na byte a je to nuda človek si musí vymyslieť zábavu a výlety ale na dome to bude iné
@lydia1995 len si obcas potom mozno zanadavasked ti uroda ako mne tento rok dozrieva az teraz aj to naraz a v tych horucavach to zbierat ziadna sranda a ja som na dome len od piatku poobedia do nedele obeda takze casu malo urody veľa teraz 2 tyzdne boli jahody hrach redkovka a to ja idem na niekolko kyblov a tento vikend ceresne co ich bude pozehnane z mojej velkej ceresne minuly rok ich bolo adi 50 kg skoro som sa zblaznila ale potom v zome je to bajecne
@lydia1995 je to v pohode ze spenili vsak po vychladnuti skus viecko otocit ak povoli skus zavarit este raz a uvidis budu v pohode mna to caka tento vikend ja ich vzdy vykostkovavam takze sa narobim