Ahojte, kedy je vhodné začať dávať deťom kašu? Malá sa narodila začiatkom februára. Papá AR mlieko z fľaše cca každé dve hodiny. Spapá 120 ml. V noci sa tiež budí na papanie veľmi často. Rozmýšľala som, že by som zamenila aspoň večer mliečko nejakou sýtejšou kašou, možno by dlhšie pospala lebo úprimne, vstávať každé 2 hodiny je na slučku 🥲. Len neviem či je už vhodné zaradiť kašu.
Tiež mám malého 6.2. Narodeného a v noci tiež vstava papat každé tri hodinky ..je to normálne..nič bábätku nedávaj..A nepočúvaj múdre rady ako kedysi bolo a riešilo sa to ..len by si babu ublížila zbytočne..
Ešte vyčkať aspoň mesiac..A ani vtedy by som nedávala kašu..prikrmy treba začať zeleninou a maskom neskôr.. kaša až potom
Určite neplati to ze sytejsie mlieko kasa zabezpeci ze dieta sa nezabúdi v noci....je to malicke najprv po 4m isla by som na zeleninu ovocie az potom kase a nie ma vecer.....ako vysse radia....moja ma 5r a obcas sa zobudi mlieko🙈🤣🤣takze 3m je uplne v pohode mal by papat kludne kazde 3hod za 24hod
Toto pravidlo vobec neplati, nebude ti spat ani lepsie, ani dlhsie. Kazde 2 hodiny je normalne.
Február tohto roku? 😀 preboha to je malinké ešte. Počkaj s kašou a určite neskúšaj prvýkrát na večer. Môže jej to veľmi zaťažiť bruško, bude ju bolieť a budeš hore aj častejšie alebo nebude vediet zaspinkať vôbec. Tie rady starých materí ako dávať dobreže nie od narodenia kravské mlieko s krupicou do fľaše úplne filtruj….