Zapečené cestoviny

klejkaez
4. jún 2020

Krásny večer prajem,

Prosím vás, rýchly skvelý recept na zapecene cestoviny , teraz po práci nech môžem spraviť z cestovín, kyslej smotany, šunky, slaninky, mrazenej zeleniny, syrom?
Nejake mensie postupy, Poprípade vylepšenie chuťové na rychlu večeru a obed.
Ďakujem srdečne za odpoveď.
Priznám sa ešte som nikdy zapečené cestoviny nerobila
.krásny večer prajem 🍀🤷🏼‍♀️

luccija
4. jún 2020

@klejkaez tento štýl jedla nemusím, ale tak daj tam všetko plus vajco rozmiesaj so smotanou, trocha cesnaku korenia...ja by som nedala mrazenú zeleninu a hore hrubo nastrúhať syr
Ako to chutí na druhý deň nie je to suché?

evittam
4. jún 2020

@klejkaez Sprav sunkofleky. Slaninku opraz s cibuľou, cesnakom, mozes nakrájat sunku. Uvar cestoviny. Zmiesaj a zalej kyslou smotanou+vajce-mnozstvo podla množstva cestovín nech je to ako v omacke a na vrch syr. Nebude to suche.

evittam
4. jún 2020

@klejkaez Ja davam aj kyslu aj sladku smotanu.

adriana1980
4. jún 2020

Ja robim tak, že uvarim cestoviny(400g), k tomu nakrajama šunka(300g), nastruhaný eidam(200g), 1 konzervu červených fazul v slanom naleve. Osolím, okorením.Premiešam a zalejem šlahačkovou smotanou s vajíčkom. A dať zapiecť. Je to vyyyyyborneee

luccija
4. jún 2020

@klejkaez ja robím často, ale nie sú zapečené
Tagliatelle , losos osmazit na panvici, alebo tuniak v konzerve, brokolicu podusiť a prevariť smotanou na varenie plus parmezán syr ani nemusí byť
Je to rýchlovka

klejkaez
autor
5. jún 2020

@evittam spravila som tvoj receptik, no uzasne niečo. Dala som vyse syra, este aj trochu mlieka zriedila so smotanou.. No mnamm 😊😊♥️
Este dnes su uzasne i z chladničky...
Ďakujem každému za napad 💐