Zakrývate bravčové trhané vekom?

tessa2299
3. apr 2023

Ahojte. Idem prvykrat skusit spravit bravcove trhane. Postup a vsetko viem, len si nie som ista ci zakryt nadobu vekom, ked do nej dam maso zabalene v alobale.
Zakryvate vekom?

sim10
3. apr 2023

@tessa2299 z akého mäsa a aké koreniny používate prosím? Môžete mi prosím napísať aj postup? Tiež sa na to dlho chystám ale ešte som sa neodvážila

luccija
3. apr 2023
maca1984
3. apr 2023

Zakrývam, ale alobal nedávam.

janetinka27
3. apr 2023

@tessa2299 ahoj, robila som pod pokrievkou bez alobalu. teraz robim v pomalom hrnci a tam je to tiez pod pokrievkou, ale v pokrievke je ta mini dierka

mima1608
3. apr 2023

Normálne zakrývam vekom pekáč ☺️

katkaseiner
3. apr 2023

zakryvam a robim podla bonvivani
@sim10

viestta
3. apr 2023

Ano, peciem v zakrytom pekaci, podla vahy aj 4 hodiny na 140°

janka_266
3. apr 2023

@tessa2299 dávam iba alobal 😃

rachel36a
3. apr 2023

Zakryvam, ale nedavam alobal

nikky6
3. apr 2023

bud, alebo. ked som robila, tak som ho len supla do alobalu alebo len prikryla vieckom, oboje je podla mna zbytocne🙂 netreba.

vroni
7. apr 2023

Tiež zakrývam bez alobalu