Ahojte. Idem prvykrat skusit spravit bravcove trhane. Postup a vsetko viem, len si nie som ista ci zakryt nadobu vekom, ked do nej dam maso zabalene v alobale.
Zakryvate vekom?
Zakrývam, ale alobal nedávam.
@tessa2299 ahoj, robila som pod pokrievkou bez alobalu. teraz robim v pomalom hrnci a tam je to tiez pod pokrievkou, ale v pokrievke je ta mini dierka
Normálne zakrývam vekom pekáč ☺️
zakryvam a robim podla bonvivani
@sim10
Ano, peciem v zakrytom pekaci, podla vahy aj 4 hodiny na 140°
Zakryvam, ale nedavam alobal
bud, alebo. ked som robila, tak som ho len supla do alobalu alebo len prikryla vieckom, oboje je podla mna zbytocne🙂 netreba.
Tiež zakrývam bez alobalu
@tessa2299 z akého mäsa a aké koreniny používate prosím? Môžete mi prosím napísať aj postup? Tiež sa na to dlho chystám ale ešte som sa neodvážila