Základný krém na jednohubky

mareka49
17. júl 2022

Ahojte, z čoho sa robí taky tuhsi podklad na takéto jednohubky?
Maslo, syr?
Ma to takú neurčitú chuť ale dobre sa na to lepia tie zvyšné veci🤭
Poraďte recept.
Diiik

h2
17. júl 2022

Možno tzv. nátierkové maslo? Oficiálny názov je tuším termizovaná smotanová nátierka.

mareka49
autor
17. júl 2022

@h2 príde mi to tuhšie ale mozno🙂

h2
17. júl 2022

@mareka49 Neviem, možno je to niečo úplne iné, to nátierkové maslo mi len napadlo, ako prvé.

25daniela
17. júl 2022

@mareka49 ja používam tatarku vymiešanú s postrúhaným syrom tvrdým a cesnakom. Ale to má výraznú chuť samo o sebe. To je naše silvestrovské..

majamat
17. júl 2022

moja mama vzdy robila pomazanku - maslo, uvarene zltko, horcica, moze sa dat taveny syr a kusky bielka dala na vrch, pripadne sa daju aj nakrajat do pomazanky. prakticky taka vajickova natierka.