Základ do citronády

3. jún 2024

Viete poradiť overený a dobrý základ do citronády, ktorý aj vydrží nejaký čas v chladničke? Že sa potom iba zaleje vodou/sódou. Ďakujem

viestta
3. jún 2024

citronova stava a cukor v pomere 1:1, cukor bude fungovat ako konzervant, ale musis to zohriat na pasterizacnu teplotu pri rozpustani cukru. Pre lepsiu aromu mozes pridat nastruhanu koru z citrona

autor
3. jún 2024

@viestta ďakujem

lulula12
3. jún 2024

Davam len vyzmykany citron a potom koliecka ocisteneho citrona davam. Pripadne aj ine ovocie prihodim. Normálne spravím citronadu a potom len dolievam vodu a pridam citron, ked uz je slabsia.

nelka93
3. jún 2024

Pripadne si zamraz citrónovú šťavu a potom už len dávaj ľadové kocky šťavy do pohára alebo dzbanu