Zahusťovadlo kukuričný škrob. Rozlievajú sa vám jedlá, keď vychladnú?

tynushqa
24. jún 2010

Ahojte,
mám takú otázočku, začala som zahusťovať jedlá s týmto škrobom, ale ako na potvoru, vždy keď niečo s týmto zahustím a jedlo vychladne, tak mi to zase skvapalnie 😀
Dnes som robila tekvicový prívarok, potom keď vychladol, tak som z neho mala akurát polievku. Aj Vám sa to stáva? po prevarení mi to znova zhustne? 😕

latvia
24. jún 2010

hej, u nas je to podobne 😉 a nezhustne 😀 skus pouzivat zemiakovy skrob, v tomto je lepsi 😉

weiya
25. jún 2010

Ja davam tiez zemiakovy skrob, Amylon sa vola a vzdy pekne zhustne 🙂

diabambulka
5. júl 2010

ahojky, mne lekar vzdy tvrdi ze tieto skroby niesu dobre a ze mam radsej pouzivat muku a to najlepsie grahamovu na zahustenie, no a viete s cim najradsej zahustujem??? otazka za 100 🙂 najradsej zahustujem solamylom-zemiakovymm skrobom, ma to uplne inu chut a konzistenciu ako pri zahustovani mukou, alebo niecim inym.v takej konzistencii ako to zahustim danu omacku taka husta zostane,pricom pri muke to zhustne az moc a ked som pouzila tu zdravu grahamovu muku na zahustenie- tak to uz dobre ani nevyzeralo.Zostavam teda verna svojmu zemiakovemu skrobu solamylu. 😀

jasminet
9. júl 2010

podobne ako diabambulka zahustujeme solamylom. mukou skutocne vynimocne