Zafarbený vývar

12. jan 2023

Zdravím, robila som polievku, dala som ako vždy hovädzinu, zázvor, kardamon, anizove hviezdy, paličky škorice, tri cibule a mam pocit, akoby mi trochu zmodrala, môže ti byt tou cibuľou? Ci ju radšej vyhodiť? Hrniec bol čistý, suroviny čerstvé 🤷

deti95060810
12. jan 2023

prečo vyhodiť.... z cibule isto to nebude. škoricu do vývaru som ešte nepočula... daj mrkvu, zafarbi troška do červenkasta...

aaadkaaa
12. jan 2023

Nedala si aj cesnak? Ten niekedy zmodrie

autor
12. jan 2023

Robím vietnamsku, nie vyvar

Nie len to co som napisala

mirkava
12. jan 2023

No ved preto, sa mi zdali trošku divné prísady na vývar 😊

princess59
12. jan 2023

Akú si dala cibuľu? Ak červenú tak kľudne

majka1921
12. jan 2023

Nemoze to byt zo zazvoru? Ja som minule krajala zazvor a trochu akoby zmodral

vulka
12. jan 2023

Tie cibule tam idú ošúpané alebo aj so šupkou?

autor
12. jan 2023

@vulka osupane, ale keď. Som ich vytiahla dve mali tie spodky tak do modra, asi to bolo z nich

Ja som totiž už raz varila dávnejšie a nejak mi chutila zle ta polievka a napokon som zistila ze umývačka zle oplachla hrniec, ostal tam prostriedok a celá polievka mohla do koša, čiže teraz som už ako ostriez, ale napokon vyzerá aj chuti v pohode 🙂