Zdravím, robila som polievku, dala som ako vždy hovädzinu, zázvor, kardamon, anizove hviezdy, paličky škorice, tri cibule a mam pocit, akoby mi trochu zmodrala, môže ti byt tou cibuľou? Ci ju radšej vyhodiť? Hrniec bol čistý, suroviny čerstvé 🤷
Nedala si aj cesnak? Ten niekedy zmodrie
Robím vietnamsku, nie vyvar
Nie len to co som napisala
No ved preto, sa mi zdali trošku divné prísady na vývar 😊
Akú si dala cibuľu? Ak červenú tak kľudne
Nemoze to byt zo zazvoru? Ja som minule krajala zazvor a trochu akoby zmodral
Tie cibule tam idú ošúpané alebo aj so šupkou?
@vulka osupane, ale keď. Som ich vytiahla dve mali tie spodky tak do modra, asi to bolo z nich
Ja som totiž už raz varila dávnejšie a nejak mi chutila zle ta polievka a napokon som zistila ze umývačka zle oplachla hrniec, ostal tam prostriedok a celá polievka mohla do koša, čiže teraz som už ako ostriez, ale napokon vyzerá aj chuti v pohode 🙂
prečo vyhodiť.... z cibule isto to nebude. škoricu do vývaru som ešte nepočula... daj mrkvu, zafarbi troška do červenkasta...