Záchrana tvarohovej torty bez korpusu

27. feb 2021

Ahojte baby prosim pomozte. Robila som recept od pani Tekelyovej (tvarohova torta bez korpusu) robila som ju krok po kroku podla receptu. Vyzerala nadherne aj ked som z nej dala dole obruc z tortovej formy tak drzala krasne. V tom som isla z nej odkrojit a zistila som ze stred je totalne riedky a nedrzi mi po kope. Proste nevedela som z nej odkrojit normálny trojuholnikovy kus. Dala som z nej dole želatínový vrch s ovocim a hodila som ju celu do misky s tym ze idem ju nejak zachranit. Prosim co mam dat do nej aby mi držala pokope? Zienky nejake overené rady, ktore by mohli pomoct tejto torte? Ďakujem

miriam_s
27. feb 2021

To je iba "tekutá zmes" ? Daj tam 1-2 vajíčka a daj do rúry zapiecť, pekne to zatuhne

rencazranca
27. feb 2021

Nasypala by som tam prášo Olé od Dr. Otkera puding bez varenia a zamiešala a krásne to ztuhne.

aduskatt
27. feb 2021

Creme Ole je moja záchrana na riedke krémy🙂

autor
27. feb 2021

Dakujem Vam krasne baby 🙂

littlebubble
28. feb 2021

@rencazranca Tak tak 🙂 aj mne to zachránilo tortu.