Žienky varila som sosovickovu polievku a ponahlala som sa lebo teraz som v robote a v tej rýchlosti som zabudla dat do polievky cesnak a ja ze prečo mi tak nejako inak chuti 🤔 a ja truba som teraz v robote zistila ze som nedala cesnak 🤦♀️ môžem ho tam dat neskôr alebo už nemám dávať, taka som nahnevana na seba 😡 dcéra ju má veľmi rada a píšem jej ze som zabudla dat teda cesnak sa len smiala ze preto mala inú chuť ako obvykle 🙈
@chrobacik41 K polievke by som opiekla starší chlebík pokrájaný na kocky na troške oleja a cesnaku.
Kľudne by som ešte pridala,ale prepasírovany a opraženy na oleji,lebo celý by sa už neuvaril.
Prived polieku k varu, hod do nej prelisovany cesnak a mas po probleme.
Ja napríklad nikdy do šošovicovej polievky cesnak nedávam. Varím ju tak, ako ju varievala aj moja mama. A čuduj sa svete, ani svokra cesnak nedávala. 😉 A navyše ste ju zjedli aj tak. Žiaden stres.
@chrobacik41 ja som azijskej kamaratke pisal recepty na sosovicovu polievku s parkom a mliecnu sosovicovu polievku. Ona si tie recepty neopisala, ale zapamatala. No a ked to zacala varit, v strese akosi pozabudla jednotlive prisady a skombinovala tak vsetko co si spomenula. Napokon to este zaklincovala (chcela akoze zachranit) pridanim kurkumi a kari. Tento jej prvy vytvor samozrejme dala ochutnat v ramci obeda svojim rodicom aj ... ich odozva bola - nie je to zle, ale tieto indicke jedla moc nemusia 😄😄😄 Ked mi opisala co tam vsetko dala, zdvihli sa mi aj vlasy, ktore uz davno nemam 😁 ... ale aspon to potvrdilo, ze hladny clovek dokaze zjest vselico 😋😉
A ty teraz kv cesnaku robíš drámu??
Kľud, nerob z toho drámu. Zjete ako je.