Ahojte, myslíte si,že sa mohlo jedlo skazit? Sú to cestoviny so syrovou smotanovou omáčkou. Večer som ich varila okolo 20:00 a až dnes ráno (8:00) som si všimla že som ich nepoložila do chladničky 😒 v izbe máme okolo 22°C
@obcanka123 podla mna v pohode, ved par hodin este aj tak potrebovali na vychladnutie.. vyskusaj a uvidis 🤷♀️
podla mna bude dobre.. ved ked navaris rano, tak kludne jes aj poobede ci vecer.. ked sa neskazi za tie hodiny pocas dna, nevidim dovod preco by sa skazilo cez noc
Čerstvé zrovna nebudú, ale ani závadné. Podľa mňa. Btw 22 stupňov? V kuchyni?
Skus ovonat,mne sa pokazili raz z rana do poobedia takze od vtedy davam pozor
Ja by som to už nejedla, je to jedlo za pár EUR, celu noc mimo chladničky.
Ovoňaj uvidis 🙂
Tiež by som to už nejedla, standardne sa odporúča uvarené jedlo do dvoch troch hodín dať do chladnicky
v pohode nic tomu nebude a keby aj jedine co sa ztoho akurat tak pose***
@zun v byte celkovo ...nemám samostatný teplomer v kuchyni .. možno je tam aj menej 🤷🏼♀️
@ninusa221 nevonalo to nejak závadne 🤷🏼♀️🤣
@pribinak no ono to nie je úplne za pár € lebo ja používam výlučne semolinové cestoviny a syrovú omáčku nerobím ako robí mnoho slovákov - zo syru v crievku. Používam parmezán aspoň 24 mesačný takže ono na to,že sú to cestoviny je to v konečnom dôsledku dosť drahé jedlo.😉
@obcanka123 tak ich zjed 🤷♀️
@obcanka123 presne tak sa nepýtaj na radu či jesť či nie, daj si a uvidíš :D
Ochutnat uvidis
12 hodin boli v teple. Ja by som ich uz nejedla, bala by som sa.
Cestoviny by nevadili ale tú smotanovú omáčku ozaj radšej nejedzte..s mliečnymi výrobkami to nie je sranda..sú háklivé..radšej neriskujte
@obcanka123 v pohode by som jedla... Véd okostuj a ak im nič nieje tak si daj.. Véd žal. Kyselina rozloží.. Neboj..
@obcanka123 22 je fakt dost, ja by som ich uz nejedla :/