Zabudla som dať pečené mäso do chladničky

11. mar 2022

Ahojte, zabudla som dať mäso od obedu do chladničky, spomenula som si až teraz. Ide o pečene mäso, už ho bude asi lepšie vyhodiť?

buberova
11. mar 2022

Možno som humusak ale podľa mňa mu nič nebude

aaao
11. mar 2022

V lete by som ho vyhodila ale teraz je podla mna dost chladno, v kuchyni my nejako extra nekurime takze ja by som bola vpohode 😅 ohrej vyskusaj a uvidis ci bude mat nejaku pachut 🙂

vanda323
11. mar 2022

Noooo moja, ja som v Utorok tak nechala, ráno som vyhodila...radšej....nikdy nevieš ...

ibrunova
11. mar 2022

Podľa mňa bude v pohode, to je iné ako v lete, ovoňať, ak to bude v pohode, nevyhadzovala by som.

prvosienka7
11. mar 2022

U nás doma je niekedy tak chladno že ani ja by som ho nevyhodila 🙂 Veď vyskúšaj kúsok zohriať a zjesť a uvidíš ale podľa mňa mu nič nebude 🙂

zdena1990
11. mar 2022

Nič mu nebude daj do chladničky

kukulienka83
11. mar 2022

Nevyhadzuj, nič mu nebude. Ja tak pravidelne nechávam, aj tento víkend nebolo miesto v chladničke, zostalo v trúbe 😉

moonlight1210
11. mar 2022

V najhorsom ho este raz prezen horucou trubou aspon na 15 minut.
Nemyslim, ze sa mu tak rychlo nieco stane.

Teoreticky pri kuracine by som zavahala. To sa vie kazit najrychlejsie.

Ale zase, ked sa robia rezne na cestu (a este sa balia tak, aby ostali teple), tak sa s nimi potom takto cestuje aj niekolko hodin. Kludne i osem.
Pricom prave v teple maju bakterie najvacsiu sancu na mnozenie.
A predsa ich vsetci bez vahania zjedia.
A aspon u nas nikdy nikomu z toho nic nebolo.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea_82
11. mar 2022

Koľkokrat cez leto usmazime rezne a zoberieme si ich medzi chlebom na vylet a nic sa im nestane. Upecenemu masu od obeda urcite nic nebude.

lucia3296
9. sep 2023

Poraďte mi ,vcera som kupila mäso kurca nemrazene a zabudla som ho schovat do chladnicky. Mozem ho este uvarit?Obal bol uz trosku nafuknuty ale nezapacha zvlastne

veronikaszabova
9. sep 2023

@lucia3296 uz by som to vyhodila