...ja som robila z hrubej a polohrubej 1:1 podla receptu, ale moja mama sa tu teraz somnou hada, ze sa to robi z hladkej a polohrubej 1:1. Tak ma zaujima, ako to robite a ak ste nahodou uz skusali obe verzie (prip. inu), ktora bola lepsia. Dakujem
Najlepsia je semolina, ale tu na slovensku asi nekupis. Ja robim z hladkej (plus drozdie, voda, sol, that's it).
My robime z hladkej a spaldovej 1:1. Ale najlepsia pizza je z original pizzovej muky typ 00, ale tu si vozime raz rocne z Talianska 😀
Inak, davame muku, kvasnice, sol, cukor/med, oliv. olej a voda.
Mne sa pizza vzdy najviac vydari z hladkej ale chlebovej muky T650
ja vzdy iba z hladkej
Ja robím už len zo špaldovej hladkej..
pizzu robím len z hladkej múky 😉
ja robím: 26dkg polohr.m. + 26dkg hlad.šp.m......ihned po zamiesení dávam cesto do chladničky,min.na hodinku a potom robím pizzu, z tohto množstva vyjdu také 2 velké,podobne ako ti dajú v pizerke 😉
len z hladkej 🙂
500g hladkej muky extra special, stipka soli, 250ml mlieka, 2 lyzicky cukru, 1 kocka kvasnic, 1 dcl oleja, recept mam z MAMA A JA uz davno, je vyborna, ja robim vacsinou prekladanu z toho cesta mi vyjdu 4, odporucam je super
ja robievam vždy len z hladkej muky. Ale ako spomínala tvoja mamina lepšia je 50:50 HM a PM 😉
recept: 300 g hladká múka , 1 PL olivový olej, 1/2 ČL soľ ,1/4 ČL cukor ,vlažná voda 1,9 dcl ,7g sušené kvasnice, je to na stredný plech, cesto robím v pekárničke a je výborné 🙂 🙂 🙂
hl.muka 🙂
ja robim hladka a polohruba 1:1
ja robím z hladkej 🙂
v metre sa da kupit priamo muka na pizzu, je to zmes muky....
ja z hladkej a pohánkovej 1:1
@talula Ja som robila tak ako tvoja mama vraví.. Hladká-polohrubá 1:1